×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 18 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:33
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Guvern
Tudose explică de ce l-a demis de Teodorovici

Premierul Mihai Tudose a precizat, luni, că l-a demis pe Eugen Teodorovici din funcţia de consilier onorific pentru că el a "înţeles greşit" colaborarea, comportându-se ca un purtător de cuvânt.

"Domnul Teodorovici a fost colaboratorul meu şi am crezut că putem colabora pe consultanţă, dacă doriţi, la ceea ce dumnealui se pricepe pe financiar-fiscal. Numai că domnia sa probabil că a înţeles greşit şi s-a transformat într-un purtător de cuvânt, iar eu înţeleg ca ideile pe care domnia sa le are să le aflu de la el, nu prin intermediul presei", a spus Tudose.

El a precizat că nici nu a fost de acord cu "cel puţin majoritatea" ideilor lansate de senatorul PSD.

Întrebat despre ideea impozitării Bisericii, una dintre temele lansate de Teodorovici, Tudose a spus că răspunsul său la această problemă a fost demiterea consilierului său.

Premierul l-a demis vineri pe Eugen Teodorovici din funcţia de consilier onorofic după declarațiile acestuia privind impozitarea Bisericii și construirea unui stadion de fotbal în Alexandria.

Publicat Luni, 17 iulie 2017
1594
 | 3
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Cititor
0
Tudose incepe sa dea dovada ca fata nu e totuna cu mintea. Interesant.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Omul sistemului
-1
Dupa toate manifestarile, Teodorovici e omul sistemului visto-coldist. E bine ca l-a aruncat afara ca pe o masea stricata. Poate pana la urma vedem ca Tudose era invers, adica... era in SRI acoperit.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
lili @ Omul sistemului
0
Oh, da!! Orlando Teodorovici a jucat Tenis cu Coldea de la SRi si Teodorovici ii ducea Vin Opus One lui Coldea! NU cumva Dragnea, cum stii tu!!!? Vezi ca Dragnea NU a negat ca i-a dus Vin Opus One de California, ffff scump, lui Coldea! Ba, chiar a confirmat ca a jucat Tenis cu el! Presa speculeaza ca Dosarele lui Dragnea au fost tinute la sertar la dispozitia lui Coldea de la SRI!
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
nicu cohen
+1
Incepe sa-mi placa Tudose ! Bine a facut ca l-a basculat pe instrumentul ala fiscal Teodorovici care ar fi vindut-o si pe masa in sclavie .
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
lili
+1
Mihai Tudose MINTE la concurenta cu Dragnea!! Primele declarații ale lui Eugen Teodorovici, după ce a fost demis din funcția de consilier onorific al premierului Tudose. E. Teodorovici a vorbit pentru prima dată în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre demiterea sa din funcția de consilier onorific al premierului. „Mă simt foarte ușurat pentru că am aflat care ar fi motivul. Și mă gândeam cine ar fi fost în spatele acestei decizii. Credeam că e de vină Soros. Va dati seama ca nu crede nimeni ca s-a semnat Decizia Vineri dimineata pentru ca daca se semna Vineri Dimineata era publicata in MO Vineri la cat de mare a fost dorinta de a fi plecat din aceasta functie. Sunt unii care duc discuția în zona bisericii sau a fumatului. Nu are nicio legătură. Din punctul meu de vedere, clar a fost acea decizie din cauza punctului meu de vedere cu privire la Stadionul din Alexandria. Consider ca nu e o investitie oportuna. Pe dea alta parte, asta e un Stadion(de la Alexandria) care NU va putea fi omologat, la 5000 de locuri nu va fi omologat, pentru Liga I-a trebuie MINIM 7000 de locuri pentru a fo omologat, deci NU va putea fi Omologat nici la nivel National nici la nivel European! Eu nu mă opun, nu sunt împotrivă, ci PENTRU o astfel de Activitate. Gică Hagi și-a făcut o investiție din banii lui, iar statul NU l-a ajutat cu absolut nimic, să își facă stadion. Îi mai trebuiau 5 milioane de lei, ca să facă ce are de făcut pentru a juca în Liga I. O sumă foarte mică pentru a putea juca la nivel Maxim European”, a spus Eugen Teodorovici.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
SorinP
+1
Si pe cine a numit in locul lui? Pe Rozalia Varga, care l-a mai consiliat si pe Ponta cand era premier. Fica bulibasei din Gilau.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
eric
-1
Pe Teo il doare fix. Acum are liber la Ponta.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Sc
-1
D-le Tudose ,era mai simplu sa explici ca cine sa pise contra vntului se uda pe pantaloni.Simplu si concis,fara alte explicatii !
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Sc
-1
Vai ce freza frumoasa avea rusnacul dupa nume,chiar ma mir ca a fost demis dintr-o functie ce nu putea fi demis daca e onorifica.Cum ne jucam noi romanii cu cuvintele si doar cu ele ramanem,ca-n rest Romania e harcea parcea ...
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
anamaria
+1
CUM POATE FI DEMIS UN CONSILIER ONORIFIC?era incompatibil , deputat si consilier!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
lili @ anamaria
+2
Era consilier onorific, NU era platit! D-aia NU e Incompatibilitate!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
moser
-4
pai si dace ar trebui sa deie explicatii...l a intrebatb cineva?? e da bine ?? sa i fie da bine
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Citadin @ moser
0
E pt imaginea proprie ca si presa ii ajuta sa o construiasca, boborul treb imbrobodit mereu
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 53 minute
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 30 minute