×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 01:15
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Turcan: Petrache a făcut un gest corect și demn

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, arată că secretarul general al liberalilor a făcut un gest corect și demn demisionând din toate funcțiile deținute în partid, după ce acesta s-a prezentat la DNA fiind acuzat de șantaj.

"Avem încredere în justiție, avem încredere că adevărul va ieși la suprafață. Este un gest corect și demn făcut de domnul secretar general Marian Petrache", a scris Turcan, vineri, pe Facebook.

Ea subliniază că liberalii respectă independența justiției și principiile statului de drept, ca fiind "singura formulă democratică în care poate fi garantată prezumția de nevinovăție".

"Clarificarea suspiciunilor care planează asupra unei persoane, cu respectarea principiului egalității în fața legii, revine organelor judiciare și instanțelor.

Avem această conduită pentru că dorim să facem o departajare cât se poate de clară între justiție și acțiunea politică, cu scopul de a respecta criteriile de integritate asumate", conchide Raluca Turcan.

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, s-a prezentat vineri la DNA, fiind acuzat de procurorii că l-ar fi șantajat pe fostul primar al comunei Jilava Adrian Mladin.

Paul DumitrescuPublicat Vineri, 17 februarie 2017
1112
 | 2
 | 20
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Itrina
+2
De ce nu spune Gascanul(seamana,nu?) Turcan de cum este posibil ca datorita unui denunt al unuia condamnat deja sa se faca un dosar penal pentru fapte de acum 9 ani?Macar sa aminteasca de acest lucru.Se face presz in fatza Plagiatoarei 5%,Luluta!!
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
sss
+7
Care partid?
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
romanul
+10
Madam ... cati dintre voi mai sunt ... *corecti si demni*, isi dau demisia si *ne asa in pace ???:
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
romanul
+6
Madam ... cati dintre voi mai sunt ... *corecti si demni*, isi dau demisia si *ne asa in pace ???:
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Tiaso
+7
Ce hoatza este coana Turcan.O trage cu "gest corect si demn" pentru ca Marian P etrache a demisionat din functii in PNL,MARE SCOLALA.Dar de ce nu demisioneaza corectu' si demnu' din functia de presedinte al Consiliului judetean Ilfov daca este corect si demn cu facerea de pas inapoi? NU DEMISIONEAZA SI DE ACOLO PENTRU CA ACOLO ESTE MARELE INTERES AL BASO-PENELEULUI SI ACOLO NEA MARIN PETRACHE NU SE MAI POATE INTOARCE DACA DEMISIONEAZA,IAR PNL-UL POATE SA PIARDA SI FUNCTIA DE CONDUCERE A JUDETULUI IN FAVOAREA PSD.IA SA VA VAD BAI VAGABONZILOR CE ARUNCATI CU VRAJELI CORECT SI DEMN,AVETI CURAJ SA-L DEMISIONATI SI DE ACOLO SAU TOTUL NU ESTE DECAT O MANEVRA DE IMAGINE A DNA SI A JUSTITIEI CARE IL FACE SCAPAT PANA LA URMA CA SI IN CAZUL LUI ORBAN LUDOVICI? O MANEVRA DE IMAGINE CU CARE SA PARA SMECHERII IMPARTIALI SI CU CARE SA TREACA LA NOI ATACURI ASUPRA UNOR LIDERI DE LA PSD SAU ALDE.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Hamurabi
+5
Nu exista tara in lume in care sa se rostogoleasca zilnic aceasta tampenie.Absolut toti tampitii acuzati de Directia Nasturache Anticoruptie se autosuspenda din functii si isi clameaza nevinovatia.Bai animale proste,cand te autosuspenzi din functie este ca si cum ITI RECUNOSTI VINOVATIA.Dupa care continua spectacolul exchibarii tampeniei-IMI VOI DOVEDI NEVINOVATIA.Nu am auzit unul sa zica,sunt nevinovat si nu dau absolut nici o declaratie procurorului,ma prevalez de dreptul de a tacea si a declara ceva doar in fata instantei.Se apuca animalele si scriu dupa dictare orice le spune un procuror cu IQ-ul cat o musca. Ca sa se ascunda grava gogoasa care e DNA liberalii vor disparea ca partid.Iohannis GEG nu mai are nevoie de ei ca numarul gestapovistilor SRI depaseste net numarul liberalilor.Si prostovanii se autosuspenda din functiile in care au fost alesi de membrii lor de partid.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Amy
+8
Cetateana liberata Turcana, Orban iti fura scena de expunere, ramai fara maximele de magnitudinea namolului cu baza in papura.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
QX
+9
Pungasilor, incetati cu discutiile despre corectitudine, infractori sunteti, pedelepre ati ramas.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
DNA SA VINA , SA VA IA
+12
Numai tu struțo-cămila PeDeListo-PeNeListă esti făra de prihăna. Cănd te vei duci si tu , să nu uiți să inchizi apa si să stingi lumina. Spre deosebire de ciuma roșie in care a dat strechea , opoziția de dreapta devine tot mai puternica pe măsură ce se tot curăță. Ce dracu ați strigat voi in piață, cu USR-isti aia cu băutura si prafuri in sănge scoși la primbare de sugari? Ciuma rosie si DNA SA VINA SA VA IA. Normal, Lulutza a inteles chemarea și iata așa cum îi place să ne transmită : DNA nu-și face decît datoria cu mult profesionalism . De atăți pași înapoi și in lateral cum faceți la îndemnul marelui vostru profesor ați ajuns cea mai puternică opoziție. Așa cum era și marele banner din piața: Ați reusit, v-ați reunit! la DNA, penalilor. Țineți-o tot așa, pas cu pas și special pentru tine , pănă mai ieri atît de legata de Eba, Succesuri dupa Succesuri
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+13
Turcan: Petrache a făcut un gest corect și demn: a santajat. La noi, in pnl, a fi santajist, e o onoare. Bine, nu ne dam in laturi nici de la un furt, un abuz, o deturnare de fonduri, o evaziune, pentru ca toate tin de doctrina liberala...
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 5 ore şi 24 minute