Turcescu lansează o turcită despre Victor Ponta

Robert Turcescu, redevenit activ după ce a afirmat că a fost locotenent colonel sub acoperire, acuză că din rechezitoriul în cazul afacerii Megapower, istrumentat de procurorul Victor Ponta, lipsește o pagină.

„Public cele “15 pagini” din rechizitoriul întocmit de procurorul Victor Ponta în afacerea MEGAPOWER. Rechizitoriul poate fi găsit de ani de zile pe internet AICI. Ce nu a observat nimeni până acum este că din acest dosar LIPSEȘTE O FILĂ. Este vorba de pagina 9. După cum puteți observa, rechizitoriul are, într-adevăr, 15 pagini, dar ultima pagină nu este numerotată și pare să fi fost intenționat “spartă” în două pentru ca nimeni să nu observe că în acest document se sare direct de la pagina 8 la pagina 10! Întrebare: CE CONȚINE PAGINA 9 DIN RECHIZITORIUL MEGAPOWER ÎNTOCMIT DE PROCURORUL VICTOR PONTA?”, a scris fostul realizator TV pe blogul său.

Turcescu îi cere procurorului general Tiberiu Nițu să dea publicității rechizitoriul integral al cazului MEGAPOWER întocmit de procurorul de la acea vreme, actualul premier Victor Ponta, precizând la final că detalii despre afacerea MEGAPOWER pot fi găsite AICI.

Afirmațiile lui Turcescu vin în contextul în care europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu declara recent la RFI, comentând scandalul declanşat după dezvăluirile lui Băsescu, care a spus că Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE, că acesta ar fi de fapt doar o verigă a implicării preşedintelui în campania prezidenţială, urmând să apară dezvăluiri ale implicării premierului Ponta într-un mega-scandal, respectiv afacerea Megapower.

„Sunt analişti care spun că această deconspirare pe care preşedintele nu a oprobat-i şi probabil n-o poate proba, e legată de pasul următor, legarea numelui lui Victor Ponta de un mega-scandal cu Megapower, de prin anii ’90, în care i-ar fi făcut scăpaţi pe anumiţi agenţi acoperiţi ai SIE”, a spus Ioan Mircea Paşcu la RFI pe 15 octombrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.