×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 14 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 08:06
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Ţuţuianu, înlocuit de la conducerea Comisiei SRI

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost votat, miercuri, de plenul reunit, cu 309 voturi „pentru” şi 36 voturi „împotrivă”, în funcţia de preşedinte al Comisiei SRI, el înlocuindu-l astfel pe senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, care a pierdut sprijinul politic al partidului pentru acest post.

Votul a fost secret, exprimat prin buletine de vot. După anunţarea rezultatului votului, Manda a depus jurământul.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, marţi, că senatorul Adrian Ţuţuianu nu va mai fi preşedintele Comisiei SRI, el fiind înlocuit de senatorul Claudiu Manda.

Dragnea a precizat, tot marţi, că dezvăluirile fostului angajat al SRI, Daniel Dragomir, trebuie verificate de Comisia SRI, după ce Manda îşi va prelua mandatul.

„Ceea ce a apărut în spaţiul public este foarte grav dacă este adevărat. Eu cred că Comisia SRI, după ce mâine (miercuri, n.r.) vom alege preşedintele, va trebui să-l cheme rapid la audieri pe acest domn Dragomir, pentru că astfel de afirmaţii nu pot fi lansate în spaţiul public fără ca o comisie parlamentară, respectiv ceea de control SRI, să nu-l audieze”, a spus Dragnea.

Claudiu Manda este vicepreşedinte al Senatului şi face parte din Comisia de Apărare a acestui for legislativ. Anterior, a deţinut trei madate de deputat.

Manda a absolvit în 2011 Colegiul Naţional de Informatii, fiind în prezent doctorand în Management al Universităţii de Stat Valahia din Târgovişte. În 2005 a absolvit Colegiului Naţional de Apărare.

El este licenţiat al Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, Secţia Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

Ţuţuianu a demisionat, săptămâna trecută, după ce a fost convocat de urgenţă de premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, pentru explicaţii legate de un comunicatul dat de MApN privind plata eşalonată a salariilor militarilor.

Şeful Guvernului i-a acceptat demisia, iar portofoliul Apărării a fost preluat interimar de vicepremierul Marcel Ciolacu. Ca urmare a acestei "gafe", Ţuţuianu şi-a pierdut inclusiv susţinerea politică pentru şefia Comisiei SRI, PSD declanşând deja procedurile pentru o nouă nominalizare.

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a fost repartizat, marţi, în Comisia pentru cercetare a abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii.

(R.C.)Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
546
 | 1
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Radu Humor
0
Păi, cine-i vinovat că s-a lăsat păcălit de celebrii Viorei, Ponta şi Hrebenciuc , care puneau la cale un puci , ca " s-o schimbe pe Tanda cu Manda" ! ?
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
JE SUIS ROZALIA @ Radu Humor
0
Iar tu,sugativa ? Unde ma uit dau de numele tau de fraier!Rusinea familiei,asta esti,om batran!Pupici!Stela
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Pache
+1
Cudiu Manda, ala cu Olguta! S-a inchis cercul.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Obuz
+2
Ţuţu: „In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a hranit"Acum nici in dosare SRI ,doar la Soare te mai poti uita !Aspru pedepseste Mustata Voda !
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Electrica și Enel, ciupite la buzunar
Publicat acum 15 ore şi 48 minute
De ce urăşte PSD-ul ziarele?
Publicat acum 13 ore şi 15 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 18 ore şi 7 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 12 ore şi 15 minute