UDMR va anunţa miercuri pe cine vrea în fruntea Secretariatului General al Guvernului

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anunţat că UDMR urmează să propună miercuri noul șef al Secretariatului General al Guvernului, potrivit TVR Info.

Maghiarii au obținut șefia SGG după ce au făcut un troc cu PDL: l-au susținut pe Vasile Blaga la șefia Senatului şi în schimb au primit prima funcție de la SGG, eliberată după revocarea din funcție a Danielei Andreescu.

„Vrem să dovedim că și aici suntem performanți”, a declarat Borbely.

Ministrul a precizat că poziția de la SGG va rămâne în portofoliul UDMR chiar dacă Curtea Constituțională va anula votul pozitiv primit de Vasile Blaga în Senat, în urma sesizărilor depuse de USL și Mircea Geoană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.