Udrea a criticat decizia premierului de a trece STS-ul în subordinea MAI

Decizia premierului de a trece Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) în subordinea MAI a generat critici.

Elena Udrea l-a acuzat pe Victor Ponta spunând că acesta este dispus să calce pe cadavrele a doi oameni, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, morţi în urma accidentului aviatic din Apuseni, pentru a-şi atinge obiectivul politic.

„Mi se pare grav şi trist că Victor Ponta calcă acum pe cadavrele a doi oameni pentru a-şi atinge un obiectiv strict politic. E revoltător. Oamenii au murit în timp ce Ponta era la restaurant şi se distra”, a acuzat Elena Udrea, într-o intervenţie la Realitatea TV.

„Ponta, dacă nu i-a ieşit cu demiterea şefului STS, acum încearcă să şi-l subordoneze, pentru că ştie că dacă îşi subordonează toate instituţiile nu mai are cine să îi oprească pe baronii corupţi. A încercat cu controlul şi cu ciuntirea atribuţiilor Parchetului General şi a instituţiilor care aplică legile penale în ţara asta. A dat şi o amnistie între timp, introducând Codul Penal deşi putea să-l modifice. Victor Ponta merge pe drumul pe care l-a promis baronilor şi clientelei lui şi anume oprim lupta împotriva corupţiei, nu vă mai ascultă nimeni, puteţi fura în linişte. Dacă STS se opune, nu-i nimic, fie îl schimbăm pe şeful STS, care nu este la controlul politic al lui Victor Ponta şi al lui Antonescu, fie îl aducem în subordinea Guvernului”, a continuat deputatul.

„Ponta e şi lipsit de logică. Odată spune că preşedintele controlează tot în ţara asta, apoi spună că e şantajabil. Cum poate un om care reprezină totul în ţara asta să fie şantajabil? Doar în mintea lui Ponta se poate întâmpla asta. În loc să ne spună cum se poate ca Gruia Stoica, omul pe care îl susţinea şi în credita ca fiind cel mai bun să preia CFR Marfă a ajuns să fie arestat pentru mită şi trafic de influenţă, Ponta vine cu un nou scandal politic în care încearcă să aducă o instituţie în subordinea lui”, a mai spus Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.