Udrea: Ce credeţi că trebuie să facă Udrea pentru ca procesul său să se desfăşoare aşa cum este firesc?

Elena Udrea scrie într-o postare pe pagina de Facebook despre trimiterea în instanță a dosarului “Gala Bute”, potrivit B1.ro.

Odată cu această acțiune “nu mai există niciun motiv pentru care Elena Udrea să rămână în arest”, scrie pe rețeaua de socializare, făcând comparație cu alte persoane acuzate în diverse dosare.

“Spre exemplu, oameni precum Crinuţa Dumitrean sau Sergiu Diacomatu, beneficiari direcţi ai mitelor de la ANRP, acuzaţi că au primit multe milioane de euro mită, stau bine-merci în arest la domiciliu şi mai şi cer control judiciar. Asta în condiţiile în care Horia Georgescu, acuzat de abuz în serviciu, stă şi el în arest.

S-a făcut o întreagă tevatură cu privire la faptul că s-ar fi finanţat incorect organizaţia de Bucureşti a PDL în timpul mandatului lui Udrea. Aproape numai despre asta se discută, dar nimeni nu-i întreabă pe vechii PDL-işti, deveniţi noi PNL-işti, cum rămâne cu acuzaţiile aduse de Dorin Cocoş şi de Gabriel Sandu privind finanţarea PDL. Dacă Udrea stă în arest acuzată fiind că a făcut parte dintr-un Guvern care a tăiat pensii şi salarii, de ce pe Blaga şi pe ceilalţi nu-i întreabă nimeni de acuzaţiile concrete aduse împotriva lor?

Poate să explice cineva care sunt raţiunile procurorilor pentru care în toate celelalte cazuri nu se întâmplă nimic, oamenii sunt liberi şi fără griji, mai şi toacă banii cu care s-au ales, iar Elena Udrea este în continuare arestată?

Ce credeţi că trebuie să facă Udrea pentru ca procesul său să se desfăşoare, aşa cum este firesc, cu ea în libertate sau măcar în arest la domiciliu?”, este mesajul postat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.