Udrea: Dacă nu vor fura la referendum nu cred că vor atinge pragul de prezenţă

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că prin hotărârea USL de comasare a referendumului pentru modificarea Constituţiei cu europarlamentarele premierul Victor Ponta „a găsit soluţia de a muta atenţia anunţând o altă împăcare cu Crin Antonescu”.

De asemenea, Elena Udrea crede că USL nu va reuşi la referendum să atingă pragul necesar pentru prezenţă.

„Prin comasarea referendumului de modificare a Constituţiei cu europarlamentarele Victor Ponta reuşeşte după mine să iasă din clinciul în care se afla de o lună, a găsit soluţia de a muta atenţia anunţând o altă împăcare cu Crin Antonescu, nu va fi ultima. Dacă nu vor fura la referendum nu cred că vor atinge pragul necesar pentru prezenţă”, a precizat Elena Udrea.

În legătură cu faptul că USL a decis ca prezidenţialele să aibă loc cu 45 de zile înainte de expirarea actualului mandat, Udrea a spus că „este o grabă” arătând că după părerea ei Crin Antonescu şi-ar dori „dacă se poate în februarie” să aibă loc alegerile prezidenţiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.