Udrea: L-aş susţine pe George Maior la preşedinţia României

Elena Udrea a declarat, la Realitatea Tv, că l-ar susţine pe George Maior la preşedinţia României: „Ar fi un candidat echilibrat, un preşedinte care ar putea să oprească puţin nebunia asta generată de bătălia politică”.

 „Eu m-am pronunţat de la început în favoarea unei astfel de candidaturi pentru că este o persoană care vine din politică, a fost numit de Traian Băsescu şeful SRI, fiind membru PSD. A reuşit să fie un om extrem de echilibrat care a adus valoare SRI, în plan intern şi internaţional, a reuşit să îl sustragă din toate bătăliile politice în care era implicat. A făcut un serviciu profesionist, independent, recunoscut în afară pentru valoarea lui şi cu rezultate remarcabile. Cred că ar fi un candidat echilibrat, un preşedinte care ar putea să oprească puţin nebunia asta generată de bătălia politică dintre cei doi parteneri din USL, Ponta şi Antonescu”, a spus Udrea.

Elena Udrea a mai spus că l-ar susţine pe Maior pentru preşedinţia România: „Eu l-aş susţine pe George Maior la preşedinţia României având în vedere că ar aduce echilibrul de care avem nevoie şi ar avea forţa să calmeze şi PSD şi PNL. Ar fi un bun candidat al USL-ului. Dacă ar candida împotriva unui coleg de partid, obligaţia mea este să votez cu candidatul partidului. Ca alegător, cred că Maior ar fi un bun preşedinte pentru România

Cât despre Mugur Isărescu, Elena Udrea l-a numit „veşnicul candidat”.

„Domnul Isărescu este veşnicul candidat. Când nu mai avem soluţii şi când vedem că propunerile făcute sunt rele, apelăm la veşnicul candidat, domnul Isărescu. Nu ştiu dacă va dori să candideze. A candidat o dată şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Este un om cu o imagine bună. Dar una e să ai o imagine bună în domeniul în care activezi, şi alta e să candidezi. Imaginea foarte bună, faptul că nu a fost amestecat în scandaluri, s-a ţinut departe de conflictele politice”, a spus Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.