Udrea, la instanța supremă

Elena Udrea a fost adusă, marți, din Penitenciarul Târgșor, la sediul instanței supreme, unde se discută contestația sa la decizia aceleași instanțe de prelungire a arestului preventiv în dosarul „Gala Bute”.

Tot marți, instanța va judeca și contestațiile depuse de fostul președinte al FRF, Rudel Obreja, și Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, ambii aflați în arest preventiv.

Avocatul lui Udrea, Marius Stiblea, a declarat că a cerut, pentru aceasta, schimbarea arestului preventiv cu o formă mai ușoară, control judiciar sau arest la domiciliu.

„S-ar putea ca starea ei de spirit să fie afectată grav”, a spus Stiblea despre Udrea, în contextul în care aceasta ar rămâne în continuare în arest.

Udrea a fost transferată săptămâna trecută la Penitenciarul de Femei Târgșor, după ce a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.