Udrea prostește poporul cu blogul

Supărată nevoie mare pe faptul că luni la emisiunea lui Mihai Gâdea s-a aflat că rochia cu steluţe de la Dolce & Gabbana cu care s-a fişat săptămâna trecută costă o avere, ministrul Dezvoltării şi Turismului a tras pe blogul personal un articol în care i-a înfierat cu mânie proletară pe jurnaliştii şi pe proprietarii Antenei 3. Numai că favorita lui Traian Băsescu nu s-a limitat doar la sudălmile adresate adversarilor săi, ci a încercat să arunce pe piaţă şi o diversiune de zile mari.

Ministrul Turismului s-a plâns pe blog că „amărâta” ei de rochie nu a costat neam 13.000 de lire sterline, ci doar 780 de lire sterline. Mai mult de atât, Elena Udrea a introdus în textul cu pricina şi un link către un site no-name, unde rochia mult discutată putea fi achiziţionată la preţul spus de ea. Udrea a încercat să inducă ideea că ea – această supra ultra mega şefă a lui Boc – e doar o femeie normală, amatoare/vânătoare de chilipiruri pe internet. Numai că două ore mai târziu, la B1 TV, la emisiunea unuia dintre marii săi admiratori, Elena Udrea, uitând probabil ce a scris pe blog, s-a trezit spunând că hainele sunt una dintre puţinele sale bucurii, iar rochia a fost un cadou de la soţul ei, afaceristul Cocoş, şi a costat 900 de euro. Aha! Păi şi cum rămâne cu Elena Udrea-vânătoarea de chilipiruri pe net?!

Pentru a demonstra (încă o dată în plus) că Udrea minte de îngheaţă apele, cotidianul.ro a făcut o documentare pe site-urile celebre care comercializează rochii haute-couture. Pe site-ul www.luisaviaroma.com am găsit nu doar rochii ca aceea a Elenei Udrea, la Dolce&Gabbana din colecţia toamnă-iarnă 2011/2012, ci şi alte outfituri extrem de costisitoare cu care s-a afişat ministrul Dezvoltării în diverse ocazii.

Trebuie să facem o precizare importantă: acum – şi subliniem, acum, rochia cu pricina nu mai costă 14.000 de lire sterline, ci în jur de 8.000 lire sterline. Asta nu înseamnă nicidecum că Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea sa de luni seara o revistă falsificată, lucrată cu pixelul albastru, eventual. Realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” a arătat un editorial de modă din revista „ELLE” ediţia din Marea Britanie, în care într-adevăr rochia identică cu cea a blondei ministrese costa 14.000 de lire sterline. Trebuie precizat că preţul era atât de mare întrucât rochia face parte din colecţia toamnă-iarnă 2011-2012 a casei Dolce&Gabbana, colecţie care de abia fusese prezentată la Săptămâna Modei de la Milano. Acesta este şi motivul pentru care preţiosul veşmânt încă nu poate fi achiziţionat online de pe site-ul Dolce& Gabbana. Obiectele vestimentare abia lansate ale marilor case de modă pot fi cumpărate doar de pe câteva site-uri exclusiviste de shopping online.

O rochie din colecţia Stars a casei Dolce&Gabbana, aceeaşi pe care o are şi Elena Udrea, poate fi văzută aici şi costă 5.270,94 lire sterline. Este puţin mai ieftină decât versiunea purtată de Udrea întrucât modelul de pe site-ul luisaviaroma.com are câteva inserţii de dantelă şi, deci, mai puţin material imprimat cu steluţe – material extrem de scump. O altă versiune a rochiei purtate de ministrul Turismului, mult mai simplă, cu bretele, poate fi văzută aici. Şi această versiune a rochiei din colecţia Stars de la Dolce&Gabbana e mai ieftină decât cea a Elenei Udrea, putând fi achiziţionată cu suma de 5.085,92 lire sterline.

Tot pe acest site se pot găsi şi rochiile de seară din ultima colecţie a casei Lanvin, colecţie din care face parte şi rochia verde deschis cu pliseuri pe care Elena Udrea a purtat-o în urmă cu o lună, la nunta cântăreţului Cătălin Crişan. Cea mai scumpă rochie din această colecţie Lanvin costă 14.841,75 lire sterline, iar cea mai „ieftină” are preţul de „doar” 2.383 lire sterline.

Rochiile de la Roberto Cavalli – o altă marcă preferată de-a Elenei Udrea – pot fi văzute şi achiziţionate tot de pe acest site exclusivist de shopping. Şi aceste outfituri au preţuri uriaşe. Cea mai scumpă rochie de la Cavalli din colecţia de toamnă-iarnă 2011/2012 costă 18.403,77 lire sterline, iar cea mai ieftină – 2.078 lire sterline.

Cam aşa stau lucrurile cu hainele „sărăcuţei” Elena Udrea! Afara-i vopsită ministresa, în culori de femeie obişnuită, şi înăuntru sunt… leopardul de la Roberto Cavalli, pliseurile de la Lanvin sau steluţele de la Dolce&Gabbana.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.