Udrea sare a doua oară cu parașuta

Cu parașuta tupeului!

Realitatea TV aproape că nu mai poate respira fără Elena Udrea: mai are un pic și o invită și la rubrica Meteo. Poate chiar și la pauzele de publicitate!

Culmea apelului, dar și a tupeului, din această ciudată campanie electorală, a fost găzduită de studiourile de televiziune de la Otopeni și îi aparține Damei cu Parașuta.

Realitatea TV, un post de televiziune care simpatizează foc Cenaclul de la Cluj, grupuleț care simpatizează la rându-i cu Băsescu T. Băsescu, cel care o simpatizeză, și el, pe blonda care i-a stat la ușa în Cotroceni. Și pe care acum a trimis-o să-i conducă partidul.

Dacă tot a avut tribună catodică atât de generoasă, Elena lui Băsescu a chemat, joi seara, oamenii la lupta împotriva corupției! Hazliu apel.

Românii informați au râs în hohote, desigur. Românii care se vor fi informat deja cu știrile de peste zi. Cei care aflaseră deja că Executivul a sesizat organele de urmărire penală pentru nereguli identificate la mai multe autorităţi locale în derularea proiectelor din cadrul programului „Schi pentru România”, în perioada 2009-2013, coordonat de Ministerul Turismului şi Ministerul Dezvoltării Regionale.

”Neregulile au fost identificate de Corpul de Control la Autoritatea Naţională pentru Turism şi la un eşantion de administraţii locale, respectiv la Consiliul Judeţean Maramureş, Consiliul Judeţean Cluj, consiliile locale din Vulcan, Petroşani, Cavnic, Borşa, Predeal, Borsec şi Azuga.

Potrivit inspectorilor, au fost alocate fonduri fără clarificarea situaţiei juridice a terenurilor, achziţionate echipamente neîncorporate în obiective, plătite echipamente neidentificate la faţa locului, schimbată destinaţia fondurilor de către unele autorităţi locale, atribuite ilegal contracte”, se arată în informația oficială.

Frumos îi ședea acestei doamne atât de aproape de Băsescu, dacă îi chema să-i fie alături în apelul la lupta împotriva corupției, din platourile Realității TV, și pe Adriean Videanu, și pe Radu Berceanu, și pe Ghiță Falcă, și pe Sorin Blejnar, și pe Livache Negoiță. Și pe mulți alții de la ei. Da și pe Traian Nana Băsescu. Sau, mai simplu: TraNanaian. Ca să fie complet tabloul televizat al tupeului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Izabela Niculescu 253 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.