Udrea sare în apărarea lui Ponta

Elena Udrea ironizează pe pagina sa de Facebook anchetarea premierului Victor Ponta și discuțiile pe această temă, deputata, ea însăși protagonista unor dosare, afirmând că „în țara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles”.

„Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice. Oameni serioşi se adună la TV şi îşi dau cu părerea, cu o morgă serioasă şi de o manieră sentenţioasă, despre implicaţiile acestui caz. Cred că mai marii lumii şi cei de la ambasade se crucesc şi râd cu lacrimi de faptul că numai în România se poate produce un asemenea scandal şi cutremur politic, cu Prim-ministrul în funcţie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau mărunt, de mai puţin de 12.000 de euro (varianta DNA). În ţara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles! Și pentru o presupusă faptă de acum 7 ani, despre care au vorbit până și copiii în acest timp, nu doar adversarii politici și presa, deci nu era nimeni care să nu cunoască subiectul în anii aceștia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns… Cred că exista suficiente motive pentru ca Ponta să plece din fruntea Guvernului, democratic, prin moţiune de cenzură, pentru că nu a făcut mare lucru pentru România, dar nu pentru acest dosar cusut cu aţă albă”, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Udrea își încheie postarea dând o altă lecție. „Și dacă vreți normalitate în România, cred că ar trebui să începem prin a judeca lucrurile nepărtinitor. Atitudinea „să moară al lor ca să vină al nostru”, indiferent prin ce mijloace, nu ne-a ajutat la nimic iar acum este chiar periculoasă pentru democrație”, a scris deputata.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.