Udrea: Se dorește menținerea mea în arest pentru a fi redusă la tăcere

Într-un nou mesaj postat, luni, pe Facebook, Elena Udrea declară că se dorește menținerea sa în arest pentru a fi „redusă la tăcere”.

Arestată preventiv în dosarul Gala Bute, Udrea acuză că procurorii ignoră solicitările apărării, fostul ministru amintind că au trecut mai bine de două săptămâni de la cererea privind confruntarea cu acuzatorii din dosar.

„Acţiunile discreţionare ale anchetatorilor în dosarul „Gala Bute” se văd şi din avion. În timp ce Elena Udrea şi toţi cei care nu au declarat împotriva sa se află în arest, mituitorii şi cei care au luat mită (doar pentru că au încercat să dea vina pe fostul ministru) sunt liberi. Dacă pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea s-au pus în mişcare cu celeritate acţiunile necesare, pentru că era „urgentă” încarcerarea sa, în ceea ce priveşte solicitările apărării, nimic nu se întâmplă. Ancheta penală a ajuns să se desfăşoare în ritm de melc. De mai bine de două săptămâni, Udrea a cerut confruntări cu acuzatorii săi, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum, deşi ar fi existat şansa lămuririi situaţiei. Mai mult, procurorii par să fie concentraţi doar pe administrarea de probe împotriva fostului ministru, nu şi în favoarea sa.În acest condiţii, se întăreşte impresia că Elena Udrea este o ţintă şi că se doreşte menţinerea sa în arest, pentru a fi redusă la tăcere, în detrimentul înfăptuirii actului de justiţie”, se arată în mesajul postat de echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.