Udrea se laudă cu racolarea oamenilor lui Ungureanu

Partidul condus de Elena Udrea susţine că tot mai multe organizații de la Forța Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu, formațiune care a fuzionat cu PDL, aderă la Partidul Mișcarea Populară.

„Un număr semnificativ de foști membri FC refuză topirea în PDL „cu forța”, decisă de domnul Mihai Răzvan Ungureanu pentru propriul interes politic. Tot mai multe organizații ale fostei FC, din diverse județe ale țării, aderă la Mișcarea Populară, cele mai recente exemple fiind ale unor organizații din Ialomița, Prahova, Suceava, Mureș. PMP se dovedește a fi cea mai bună alternativă pentru cei care vor să facă o adevărată politică de dreapta. Cei care au crezut în Forța Civică, proiectul politic al domnului Mihai Răzvan Ungureanu, sunt dezamăgiți de leadership-ul slab care a dus la rezultatul de 2% din alegerile europarlamentare și care, din neputința de a crește acest proiect, a decis să-i pună cruce”, susţine partidul lui Udrea şi Băsescu într-un comunicat.

Oamenii lui Udrea mai susţin că Mihai Răzvan Ungureanu a demonstrat astfel că este nu doar un simbol al oportunismului din politica românească, ci și un politician incapabil să conducă.

„Aflat la al doilea eșec ca „lider” după ce a pozat în vârf de lance al Alianței România Dreaptă (ARD) la alegerile din 2012, Mihai Răzvan Ungureanu nu este în stare să își convingă proprii colegi de partid de oportunitatea topirii în PDL. Prin fiecare acțiune a sa, Mihai Răzvan Ungureanu dovedește că urmărește un interes strict personal, acela de a fi nominalizat de un partid drept candidat pentru alegerile prezidențiale”, se mai afirmă în comunicatul citat.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.