Udrea se umflă în pene: Eu pot să îl bat pe Ponta în orice alegeri

Elena Udrea este sigură că îl poate învinge pe Victor Ponta în alegerile prezidenţiale.

Udrea spune însă că nu este momentul să îşi anunţe candidatura la Cotroceni şi că aşteaptă rezultatele alegerilor europarlamentare pentru a vedea scorul obţinut de Mişcarea Populară.

„Eu pot să îl bat pe domnul Ponta în orice alegeri şi în alegerile prezidenţiale. Dacă voi candida sau nu, nu e un moment la care să răspund acum. Deocamdată nu s-a luat această decizie. Decizia despre candidatul pe care Mişcarea Populară îl va susţine o vom lua după alegerile europarlamentare”, a declarat Udrea joi seară la România TV.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.