Udrea: Sebastian Ghiță știe foarte multe lucruri, la unele a și participat

Elena Udrea a declarat marți după ce Sebastian Ghiță a spus că l-ar vrea martor pe Traian Băsescu în prespususele sale dezvăluiri, că deputatul primește o lecție de viață, acuzându-l în același timp că a preferat să fie „slugă”.

„Domnul Ghiță primește o lecție de la viață. În 30 ianuarie, acum cinci luni, Sebastian Ghiță dădea un raport public despre modul în care se fac dosarele în România și spunea că sunt o inculpată care atac justiția”, a spus Udrea, precizând că ar putea spune acum același lucru, dar nu o va face.

„O să-i dau credit. Dacă are și probe pentru afirmații, e important să le prezinte public. Ar fi putut fi un martor bun al declarațiilor pe care eu le-am făcut”, a mai spus aceasta.

În ceea ce privește numele lui Traian Băsescu pe care Sebastian Ghiță îl vrea ca martor, Udrea a afirmat: „Ghiță știe foarte multe lucruri, la unele a și participat. Nu știu de ce îl invocă pe Traian Băsescu. Declarațiile lui sunt interesante. Toată lumea trebuie să aibă curiozitatea să vedem cât adevăr e în spatele dosarelor”.

Udrea a mai spus că aşteaptă ca Victor Ponta să se întorcă în ţară.

”Victor Ponta trebuie să se întoarcă, este prim-ministru şi este şeful celui mai mare partid din România. Are obligaţia să se întoarcă sau să lase şi guvernul şi PSD-ul altcuiva”, a declarat Udrea.

Deputatul Sebastian Ghiţă a înaintat, luni, o petiţie la procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în care solicită facilitarea unei audienţe la procurorul general, Tiberiu Niţu. Ghiţă, susținând că are de prezentat procurorului general „informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă”.

Conform România TV, Ghiţă arată în petiţie că are convingerea că poate dezvălui aspectele menţionate doar procurorului general Tiberiu Niţu şi afirmă că îi va cita ca martori pe premierul Victor Ponta, pe fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Liviu Dragnea, dar şi pe vicepremierul Gabriel Oprea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.