Udrea și Băsescu au reluat cumetriile

Elena Udrea și Traian Băsescu petrec din nou împreună ca-n vremurile bune. Udrea a fost sâmbătă nașă pentru copilul unui fost PDL-ist, iar de la botez nu a lipsit nici Traian Băsescu, care a venit împreună cu soția.

Udrea l-a botezat pe cel de-al doilea copil al președintelui Mișcării Populare Cluj, Adrian Gurzău, care este candidatul formațiunii lui Băsescu la Primăria Cluj-Napoca.

Și, pentru că a fost nașă, Udrea le-a împărțit urări de fericire tuturor, inclusiv „domnului președinte, doamnei Maria”.

„Îi dorim fericire și lui (copilului botezat – nr.) și frățiorului și finilor, părinților și bunicilor și domnului președinte, doamnei Maria, care a fost aici, și tuturor celor care au fost alături de noi”, a spus Udrea.

Deputata a mediatizat evenimentul pe pagina sa de Facebook, unde a postat o serie de fotografii. „Dacă va alege să facă politică (copilul botezat – nr.), se va inspira de la cel mai bun, de la Președintele Traian Băsescu, care a participat împreună cu doamna Maria și a urmărit totul cu ochii unui cunoscător. Doar are trei nepoței pe care nu de mult i-a botezat”, a scris Udrea pe rețeaua de socializare.

Botezul a avut loc la Biserica Ortodoxă Sfântul Dumitru din localitatea Florești, în vecinătatea orașului Cluj-Napoca.

content-image

content-image

content-image

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.