×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 32 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 19 august 2017, 21:38
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Șeful PSD mai rezolvă una
Ultima idee de răsunet a lui Dragnea: "Ar trebui militarizată"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că Administraţia Naţională de Meteorologie a fost tot timpul o "ţintă" a altor instituţii, afirmând că poate ANM ar trebui "militarizată", pentru că este o instituţie de "maximă securitate naţională", relatează News.ro.

Afirmaţia a venit în contextul unei discuţii purtate de Liviu Dragnea şi un director din cadrul ANM, într-o conferinţă alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea la Focșani. Reprezentantul ANM s-a plâns că instituţia furnizează informaţii în regim gratuit tuturor celorlalte instituţii.

"A fost şi ANM ţintă de ani de zile. O ştiţi foarte bine, că ne mai întâlneam la Comitetele pentru situaţii de urgenţă. Nu va mai rămâne această ţintă. Este o instituţie care poate ar trebui gândită să fie militarizată, pentru că este o instituţie de maximă securitate naţională. ANM nu este o joacă şi nu poate fi lăsată la îndemână oricăror capricii", a răspuns Liviu Dragnea.

(I.R.)Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
2835
 | 7
 | 19
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Om
0
Oricum erau numai relatiile serviciilor angajate majoritar acolo, asa ca macar se face pe fata! Si, cred ca doar de aceea se incearca stoparea unei privatizari absurde, o vindere neoficiala pt a se umple buzunarul cui o initie. Nu aveti voi politicienii de azi inima mare pt avantajul tarii...Doar cam voi ai vostri.E bine ca nu se privatizeaza, sa se militarirezeze ca sa trageti o tifla macar numita imposibilitate de a o da strainezilor.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Q`
-3
Sa ne militarizeze pe toti,ca sa nu mai caraie nimeni in front si nu au trecut decat 22 zile de la 1 aprilie !
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Corect
+7
daca erati corecti spuneati si contextul in care a aparut aceasta declaratie. leprele alea de tradatori "tehnocrati" a lui ciolosh/sorosh vroiau "s-o privatizeze" si pe asta. probabil au luat ceva arvuna si acuma n-au de unde s-o dea inapoi asa ca se continua ticalosia cu presiuni pentru "privatizare".
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Problema ANM e incompetenta
-2
Bati campii! Problema ANM e incompetenta nu civilia. Cum e posibil ca in atatia ani si dupa atatia morti in fenomene meteo extreme, viscole si inundatii, ei sa ramana singura agentie din Europa care n-a dat niciodata cod rosu? (Alea nowcasting nu se pun ca sunt de acum pentru urmatoarele 3 ore, vedem si singuri pe geam, multumim nu ne trebuie.) La ANM trebuie dati afara niste directori incompetenti si adusi experti de afara pana invata si aia tineri ai nostri. Sau asta a ramas singura lor varianta sa se mai ascunda de urmarile prostiei, sa se militarizeze?
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Barracuda
-5
tovarasul Stiucă aka Dragnea ,loveste din nou!Nici o masa fara peste,nici o zi la A3 fara Stiucă
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Alina
+5
Bravo, Dragnea. Ar fi un bun inceput pentru salvarea institutiilor de interes national. Poate urmeaza Institutul Cantacuzino.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Ion BV
+7
Da' cu SRI-ul și SIE- DIE ... Păpădie .... Cum stăm? Ele cum sunt? Că toți sunt în civil! De profesii liberale, informaticieni (Ghiță), preoți, patriarhi , duhovnici (și alți ascultători), ziariști, procurori, judecători ... Acoperiți - nedescoperiți! Da' toți iau și soldă! Să poarte uniformă! Trebuie militarizați! Să declare veniturile lui Jupuitu' care va lua ”fonciirea”!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
sas
+13
Poliția trebuie militarizată.Prea multă dezordine la capitolul ordine publică și prea mult sindicalism decât muncă.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
hungaroton
+3
astia sant in stare sa militarizeze si armata
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
hareton ironcastle
+5
ANM ar trebui sa puna la dispozitia publicului larg datele din arhiva...am incercat odata sa aflu cum a fost vremea in Iulie 1972, dar datele erau...confidentiale...
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 7 ore şi 26 minute
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 13 ore şi 25 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017