Ultima ispravă a lui Igor Dodon

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu el făcând baie într-un râu, cu ocazia Bobotezei pe stil vechi. Dodon și-a explicat gestul spunând că „tradiţia scăldatului în apă rece depăşeşte semnificaţia simbolică”, având „un rol de întremare şi călire trupească”, pentru că Biserica are nevoie de „creştini sănătoşi şi viguroşi”.

„Boboteaza e o sărbătoare nu doar a sufletului, ci și a trupului, pentru că întru credință trebuie să fim căliți și duhovnicește, și fizic.
Iată de ce consider că tradiția scăldatului în apă rece depășește semnificația simbolică.
Ea are un rol de întremare și călire trupească. Pentru că Biserica are nevoie de creștini sănătoși și viguroși.
De ani de zile practic scăldatul în apă rece. Nu renunț la el nici acum, fiind președinte.
Încă o dată felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători religioase”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

VIDEO AICI

Postarea lui Igor Dodon a atras imediat comentarii ironice:

Razvan Caraghin cu capul mai la fund poate gasesti alea 7 mld dolari pe care le vor rusnacii
Ioan Bacos Ce am remarcat in toate fotografiile tovarasului Dodon,este faptul ca are mai mult par pe piept,decit in cap.
Am inteles mai tirziu de ce . Parul destept paraseste capul prost,ramine doar pe piept.
Am scris in romanesste,ca el nu intelege decit limba rusa si moldoveneasca!!! ….Tovaras adevarat!!!
Tiberiu Ștefan Dodoane esti nebun de legat ! Cum crezi tu ca vreodata, moldovenii din Romania vor dori sa traiasca in mizeria si saracia din Rep. Moldova ? Daca vreti sa va uniti cu moldovenii adevarati o puteti face numai in cadrul Romaniei Mari si numai prin Uniunea Europeana ! Daca tie ati place mai mult in Rusia poti sa emigrezi ,nimeni nu-ti va simti lipsa .Se vede ca tu nu ai nicio frana ,esti in deriva .
Alecu Florin Bogdan Dodoane , doar oare la cap nu te intremeaza sa te aduca pe calea cea buna? stii expresia aia ” Minti de ingheata apele?’ ca vad ca au inghetat apele in jurul tau ! Sa dea domnul cu ocazia asta sa te lumineze , desi banuiesc ca are mult de lucrat cu tine in sensul asta !
Gabriel Birgaoanu Dodoane, ne-ai creat probleme in firma!!!!!!! La noi se acorda spor de 25% celor care cunosc o limba straina. Avand relatii de colaborare cu firme din Republica Moldova si in conditiile in care numai tu zici ca limba care se vorbeste in Republica Moldova nu este limba romana, angajatii vor acest spor. Ce sa fac?
Denis Margine Nu te spala nici-o apa… oricat de rece, oricat de „sfintita” sau oricat de curata n-ar fi ea.

George Cătălin Rusu Comunistii parca erau atei…
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8513 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.