Ultimul schimb de atacuri între Ponta și Predoiu

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, referindu-se la prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, că acesta nu poate să fie prim-ministru ”decât dacă e doamna Bica lângă el, să îl înveţe ce să facă”.

”Avem în faţă tot PDL. I-au schimbat o literă, nu mai e PDL, e PNL. PDL-işii sunt tot pedelişti, îi ştim foarte bine, i-am bătut de atâtea ori şi o să îi mai batem, cu sprijinul oamenilor. (…)Haideţi să spunem adevărul, doar noi avem viziune de guvernare, doar noi avem program de guvernare, nimeni nu ia în serios Opoziţia, pe doamna Gorghiu, domnul Blaga. Domnul Predoiu a fost ministru, nu poate fi premier, decât dacă e doamna Bica lângă el, să îl înveţe ce să facă, că el nu făcea nimic singur”, a declarat Ponta.

În replică, Predoiu l-a acuzat, sâmbătă, pe Ponta pe Facebook că ”va da drumul unei acţiuni majore de subminare a Justiţiei prin distrugerea cadrului legislativ şi atacarea instituţiilor anti-corupţie”, transmiţându-i premierului ”o veste proastă”, și anume că SUA îşi trimit ambasador în România”.

„Ponta continuă să mă atace cu lipsă de respect faţă de adevăr. E şi acesta un fel de avantaj pervers. Când eşti un mincinos consacrat şi ai obrazul atât de gros, nu-ţi mai pasă cât de mult minţi. Cel mai grav este că Ponta va crea două probleme majore Romaniei: va distruge echilibrele fiscal-bugetare printr-un foc Bengal pe care l-a botezat Cod Fiscal, despre care ŞTIE oficial că va produce un deficit bugetar riscant de mare şi va da drumul unei acţiuni majore de subminare a Justiţiei prin distrugerea cadrului legislativ şi atacarea instituţiilor anti-corupţie, vezi pregătirea de artilerie făcută prin declaraţiile Severin Georgică-Tăriceanu. Există totuşi o veste proastă şi pentru Ponta: SUA îşi trimit în România un Ambasador”, a scris Predoiu pe contul său de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.