Umbrărescu, prins cu 15 cartuşe de vânătoare pe aeroportul din Bacău
 

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal, joi, pe numele omului de afaceri Dorin Umbrărescu, după ce a fost prins pe aeroportul din Bacău cu 15 cartuşe de vânătoare în bagajul de mână cu care încerca să urce într-un avion.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, cele 15 gloanţe de vânătoare au fost descoperite asupra omului de afaceri Dorin Umbrărescu în momentul îmbarcării acestuia în cursa aeriană internă Bacău - Oradea.
Oprit de către autorităţile din aeroport, Umbrărescu a fost condus la Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Bacău, unde i s-a întocmit dosar penal pentru deţinere ilegală de muniţie.

"Bărbatul de 51 de ani a declarat în faţa poliţiştilor că este deţinător legal de armă de vânătoare, iar muniţia a fost uitată în bagajul de mână cu care călătorea. Cartuşele au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru. Omul de afaceri băcăuan intenţiona să ajungă cu avionul la Oradea pentru a participa, cel mai probabil, la o partidă de vânătoare.

Accesări: 1267
Publicat Joi, 10 ianuarie 2013

 
mail  print  Yahoo!  twitter  Facebook
Voteaza articolul
[DA]
[NU]
+5
5 Voturi

 

Alte articole nesemnate: Alte articole din categorie:


 
Comentarii

Bai
22:25:03, 10 Jan 2013 4
umbrarescule, faci umbra pamantului degeaba daca te-a palit dementa senila si ai "uitat" cartusele. Poate te uita "vreun dement senil" intr-o celula fara celular.
ContraPro
+3
 
boii
21:34:53, 10 Jan 2013 3
Daca circula cu un autocar si 10 tone de una alta era mai bine..hai sictir...
ContraPro
-4
 
pisoias
19:42:47, 10 Jan 2013 2
Adica in loc de mistret a vanat un dosar penal???
ContraPro
+11
 
mugur
19:33:17, 10 Jan 2013 1
Era pe o cursa interna, daca era pe Bucuresti-Chisinau sigur pe mafiotul basist l-ar fi prins cu cartuse de tigari ! ...
ContraPro
+8
 

2000
Sunt de acord cu termenii si conditiile Cotidianul.ro: Cotidianul.ro militeaza pentru exprimare civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.