Un adolescent a supraviețuit unui zbor deasupra Pacificului în trenul de aterizare al avionului

Un adolescent a supraviețuit unui zbor din California în Hawaii în trenul de aterizare al unui avion de pasageri, a anunțat duminică o companie aeriană, relatează Reuters, potrivit AGERPRES.

Adolescentul, în vârstă de 16 ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost descoperit de angajații companiei aeriene după ce zborul 45 al Hawaiian Airlines a aterizat duminică dimineață la Maui, venind de la San Jose (California), a precizat operatorul aerian. Angajații au informat apoi serviciul de securitate.

Oficiali ai FBI au confirmat că băiatul a călătorit de la San Jose la Maui în trenul de aterizare al avionului, potrivit companiei. Timpul de zbor de la San Jose la Hawaii este de peste cinci ore. FBI a precizat că băiatul era din Santa Clara, California, și fugise de acasă. El și-a pierdut imediat cunoștința, în contextul în care temperatura în trenul de aterizare a scăzut până la minus 62 de grade Celsius.

Hawaiian Airlines a precizat că nu știe cum a reușit băiatul să supraviețuiască la altitudinea de zece mii de metri la care avioanele zboară de obicei pe acea rută deasupra Pacificului.

„Principala noastră preocupare în prezent este sănătatea băiatului, care a avut un noroc extraordinar că a supraviețuit”, a transmis Hawaiian Airlines într-un comunicat, adăugând că, împreună cu contractorii săi din San Jose, este „pregătită să ajute diferitele agenții guvernamentale în investigarea incidentului”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.