Un candidat USL a câştigat primăria cu peste 99% din voturi

Primarul comunei Oboga din judeţul Olt, Matei Tudor (USL), a obţinut peste 99% din voturi la alegerile de duminică, în condiţiile în care în cursa pentru fotoliul de primar erau înscrişi patru candidaţi, în judeţul Olt fiind cinci primari care au obţinut peste 90% la aceste alegeri, scrie realitatea.net.

Cei cinci candidaţi ai USL care au obţinut la scrutinul de duminică mandatul de primar cu peste 90% din voturi sunt primarii de la Baldovineşti – Ion Enescu, Bălteni – Tudor Marineaţă, Fălcoiu – Alexandru Petrişor, Coteana -Victor Dima şi Oboga – Matei Tudor şi au la activ cel puţin patru mandate, fiind membri PSD.

Potrivit rezultatelor oficiale, Ion Enescu şi-a obţinut noul mandat cu sprijinul a 92% dintre cetăţenii din Baldovineşti, la fel stând lucrurile şi în cazul primarului Tudor Marineaţă, de la Bălteni. Alexandru Petrişor, de la Fălcoiu, a fost susţinut pentru a rămâne în fruntea administraţiei locale de 95% dintre cetăţenii care au votat duminică, în timp ce edilul de la Coteana, Victor Dima, a primit votul a peste 97% dintre consăteni pentru a mai rămâne în fruntea comunităţii.

Cel mai mare scor la aceste alegeri locale în judeţul Olt a fost obţinut de primarul comunei Oboga, Matei Tudor. El îşi păstrează funcţia cu ajutorul a peste 99% dintre alegătorii ale căror voturi au fost valabil exprimate. Conform datelor înscrise în procesul-verbal al alegerilor pentru funcţia de primar al comunei Oboga, pentru candidatul USL au votat 939 de cetăţeni din cei 948 ale căror buletine au fost declarate valide. Cei trei contracandidaţi ai acestuia au reuşit să adune doar 9 voturi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.