Un caz de corupție ar fi motivul investigațiilor Black Cube

Iată comentariile la articolul Cum comentează Black Cube acuzațiile de spionaj – Agenţii israelieni, pe urmele unui caz de corupţie legat de guvern publicat în cotidianul.ro:

Hamurabi

Problema este cam de felul urmator.Un numar de asazisi oameni de afaceri israelieni,fosti si actuali membri ai Mossadului,au facut ceva afaceri prin Romania inseland statul romanesc.SRIul lui Koldea si DNAul baschetbalistei i-au prins si in loc sa-i aresteze si sa bage banii furati in visteria statului furat,i-au santajat pe astia prin metoda Hayssam sa le fure banii in scop personal si sa-i faca scapati.Eventual dupa metoda Microsoft.Si acum scandalul e cat casa si nu cred ca Kiolannis va prinde momentul favorabil sa renumeasca baschetbalista si nu prea mai e loc prin servicii de Koldea si Predoiu.Situatia este atat de complicata,agentii Mossad nu sunt gasca lui Hayssam si bruderii,incat trebuie musai sa-si puna toti trei astia mentionatii picioarele in ghips ca Stanculescu.Sper ca ati observat ca inainte ca scandalul sa apara public a aparut comunistoizii de procurori si au declarat ca deschid dosarele rebeliunii ca a fost CLASAT ILEGAL.Pai baschetbalista era sefa Parchetului General care a clasat ilegal dosarul.

Krixus

Din două, una: Fie că afacerea seva stinge la fel de brusc cum s-a declanşat, fie că cei doi „supermeni” vor fi eliberaţi cu scuze oficiale, cu cenuşă în cap şi, desigur, cu plata de către statul român a unor despăgubiri astronomice! În nicio ţară „civilizată” inşi aparţinând acestei…categorii nu pot fi traşi la răspundere penală! Punct! De ce? De aia, monşerilor!

SOBOLANU

jocul dupa mine este ff greu ,ca fosti agenti mossad daca vroiau nu se deconspirau niciodata !!!!!nu orice ofiter lucreaza in mosad cei de la aeroportul otopeni stiu !!!!totul a fost facut cu un scop chiar imi scapa si mentionarea ca sunt israelieni e ff ciudata de asta spun ca jocurile sunt puternice si fara mila !!!!!!! oricum serviciile noastre si ma refer la sri stiu totul ce ma doare este rivalitatea dintre serviciile noastre de informatii care se mai si incaleca pe un caz si care vor sa iasa in fata si enumerez aici vom trai si vom vedea !!!!!o seara buna romanilor !!!!!!semneaza un biet pensionar roman inca ,care sufera despre ce se intampla in tara asta mai ales cu un presedinte care scuze sa mi fie am impresia ca doarme ,eu stiam ca nemtii si japonezii lucreaza nu dorm sau mediteaza inconjurati de oamenii lui base matrafox !!!!!!

Moesia

Jocuri….jocuri de copii! Ia de vezi i-a denuntat tocmai tatal lui madam DNA. (Ceva medalii, ordine domnule Iohannis! Pentru meritele tatalui doamnei…..) S-a mai jucat sceneta cu ziaristii rapiti, acum astia veniti la noi, prinsi, dusi in inchisoasre(!!!). Or fi in inchisoare – la beci – sau sunt in aeroport…Nu cred nimic!

Vigilentul

Licule, e groasă! pune instutuţia PG la treabă şi anchetează pe Codruţa, nu te juca! Israelienii vor detona informaţii ce vor distruge procurorii cu totul! Mingea e la tine şi pune în acţiune urmărirea penală. A venit şi răndul ei… Ştiţi cu ce serviciu vă puneţi?

Stevenson

Din comunicat, rezulta evident ca Black Cube (Mossad) lucreaza doar pentru interesele Romaniei si pentru curatarea guvernului, nu-i asa? Dar cine a comandat operatiunea? Cine plateste, pentru ca asa ceva costa, nu gluma?

olan

Mare eroina e asta cu nume fratelui romanului,adica Codrul.Acuma o spioneaza ditamai Mossadul,d’a tot imi pare rau ca nu au descoperit macar astia,de ce individa a inchis dosarul lov.de stat din ’89,in care au fost impuscati peste 1000 de oameni din cauza de ”stres”.Ac’u,daca tot e o victima a agenturilor dusmanoase,cred ca are liber spre presedentia statului de drepti romanesc.Acuma,daca totusi ”statul de drept”recunoste ca e infractiune spionarea telefonica si-i aresteaza pe ”ascultatori”,inseamna ca si spionarea propriilor cetateni e infractiune,nu mai vorbesc de amenintari mai spucate pe care le fac noii securisti,dar la ei nu se pune?Se vede ca intradevar la ei nu-i valabila infractiunea,ca vorba ”sinistrei kaghebiste”,drepturile omului sant ”un lux”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.