Un club închis și amenzi de peste 120.000 lei

Direcția Generală de Poliție Locală Sector 4 a efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, controale în cluburile și barurile din acest sector, aplicând amenzi de peste 120.000 lei și suspendând activitatea unui club, potrivit unui comunicat transmis de Primăria Sectorului 4.

„Acțiune de amploare în noaptea de sâmbătă spre duminică în cluburile și barurile din Sectorul 4 al Municipiului București. Echipe ale Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4, formate din inspectori ai Serviciului Control Comercial și agenți locali, au verificat cluburile care își desfășoară activitatea pe raza Sectorului 4. În urma deficiențelor constatate, oamenii legii au aplicat amenzi în cuantum de 126 de mii de lei. Cele mai mari amenzi au vizat comercializarea produselor cu termen expirat, lipsa afișării prețurilor, precum și consumul de produse din tutun în incinta localurilor. Mai mult, pe lângă amenzile aplicate, pentru un club s-a dispus măsura complementară de suspendare a activității ca urmare a neregulilor grave depistate”, se arată în comunicat.

Sursa citată mai precizează că vor continua în perioada următoare acțiunile, pentru ca siguranța celor care frecventează astfel de localuri să nu fie periclitată iar operatorii economici să respecte prevederile legale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.