Un deputat PSD îi amenință pe procurorii DNA cu pușcăria

Parlamentarul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a postat pe Facebook mai multe mesaje în care îi ameninţă pe procurori, în condițiile în care acesta este trimis în judecată pentru fapte de corupţie.

Rădulescu susține că procurorii DNA că au creat o „frică naţională” și că aceștia ar urma să plătească pentru abuzurile săvârșite după prezidențiale.

”Nici pe vremea lui Ceaușescu nu exista asemenea frică, ca oamenii să nu mai vorbească la telefon, ca oamenii de afaceri să se sinucidă, ca pensionarii să se otrăveasca de frică, ca elevii și profesorii să fie terorizați, ca medicii să fie hărțuiți”, a scris parlamentarul Cătălin Rădulescu în mesajul său, potrivit B1Tv.

Ați făcut prea mult rău, oamenii vă urăsc, mai scrie parlamentarul.

”Atenție domnilor de la DNA e prea mult, ați făcut mult prea mult rău, milioane de oameni vă urăsc. Și Doamne ferește de o scânteie. Nu sunteți inchiziție. Ați terorizat până și oamenii de la sate la referendum, v-ați jucat până și cu Dumnezeu, punând oamenii să jure pe Biblie pe capota mașinilor. Va veni momentul Decembrie. Și va trebui să se plăteasca pentru toate aceste abuzuri și crime. Va veni vremea schimăarii și de la Kovesi în jos în DNA vor plăti. Vor avea zeci de dosare penale și vor ajunge acolo unde i-au băgat sau au vrut să bage pe cei nevinovați”, a mai scris deputatul PSD.

Deputatul PSD Cătălin Radulescu a fost trimis în judecată la mijlocul lunii aprilie, sub control judiciar, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte, printre care și dare de mită.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.