Un echipaj de la Ambulanţa Cluj, subiect de investigaţii fără să vrea

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Cluj, solicitat prin 112 la un caz în Piața Mărăști, a ajuns subiect de ”investigații” fără să vrea.

Pentru că pacientul avea o sumă de bani asupra sa, medicul a decis să apeleze la un echipaj de Poliție care era în zonă pentru ca banii să fie luați în evidență, potrivit stiridecluj.ro.

Lucrurile au căpătat o altă turnură atunci când un student, la Jurnalistică, după cum a susţinut, a vrut să facă o investigaţie.
Acesta a postat de altfel pe Facebook mai multe fotografii și un text prin care alerta că DNA și polițiștii de la Secția 2 au oprit în trafic o ambulanță, în care erau mai multe bancnote marcate cu MITĂ. ”In momentul in care echipajul de pe ambulanta a observat că fac poze au inchis usile și s-au indepartat de ambulanta”, a adăugat B. A. pe contul său.

Materialul a apărut și pe un site, iar cei de la Serviciul de Ambulanță Cluj au solicitat ajutorul Poliției pentru a proba că nu s-a întâmplat nimic ilegal.

”Echipajul de la Ambulanță a fost chemat la un caz în Piața Mărăști și a solicitat și asistența unui echipaj de poliție care se afla în zonă. Nu s-a întâmplat imic ilegal”, anunță Poliția Cluj.

”Echipajul a fost chemat la un caz de leșin în loc public. Bărbatul a fost consultat și când și-a dat joc geaca medicul a observat o mare sumă de bani. Au refuzat să plece până când nu vine un echipaj de Poliție pentru a se constata câți bani au fost. Se poate ajunge la cazul în care pacientul spune că avea mai mulți bani la el.

Atunci a apărut cineva care a început să fotografieze și medicul a închis ușile ambulanței. Dar să se zică că a venit DNA și că erau bani marcați mi se pare nebunie și inconștiență”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Cluj, Horea Simu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.