Războiul Antena 3 – DNA, faza „iubitul” lui Kovesi

Procesul „RCS-RDS”, în care sunt acuzați Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu și Sorin Alexandrescu, directorul Intact, generează din nou scântei pe „axa” Antena 3 – DNA.

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea s-a întrebat dacă nu cumva Kovesi „arestează competitorii iubitului”, în urma unui articol de presă potrivit căruia prietenul șefei DNA este Florin Nemeș, care apare în reclamele la Digi 24 și este și director de PR la RCS-RDS, companie implicată în procesul cu Antena 3.

DOAMNA KOVESI ARESTEAZĂ COMPETITORII IUBITULUI?!??!? Catavencii scriu că pe iubitul doamnei Kovesi îl cheamă Florin Nemeș și este mare director de PR la RCS-RDS și actor în reclamele cu pușcăriași(?!?!?) la telefonia DIGI. Și fostul soț al doamnei Kovesi a lucrat tot la RCS-RDS. Campaniile de imagine camuflate inabil în interviuri, doamna Kovesi le realizează la DIGI. RCS-RDS făcea plângere penală la DNA împtoriva trustului INTACT, iar DNA îl aresta pe Sorin Alexandrescu, șeful Antena Group. Întrebarea din titlu se naște natural. Am vorbit aseară în detaliu despre asta. Am prezentat și capturi de pe pagina de Facebook a domnului Nemeș dânsul share-uind înjurături oribile la adresa mea și a telespectatorilor Antena3″, a scris Badea pe blogul său, atașând fotografia de mai jos și o înregistrare din emisiunea sa de la Antena 3 (Video mai jos).


screenshot-2015-04-01-17-25-51-cover-800

Foto: mircea-badea.ro

Replica lui Kovesi

În replică, procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi a transmis joi un comunicat, prin intermediul biroului de presă al DNA, în care afirmă că nu se afla în fruntea instituției când a fost înregistrat acest dosar la Direcția Națională Anticorupție.

„Cu referire la afirmațiile mincinoase și denigratoare făcute la emisiunile ‘În gura presei’ și ‘Sinteza zilei’, transmise la data de 4.05.2016 la postul de televiziune Antena 3, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următorul punct de vedere al doamnei Laura Codruța Kovesi, procuror șef al DNA:

‘Dosarul nr.129/ P/ 2013, prin care mai multe persoane — directori și acționari ai Trustului Intact — au fost trimiși în judecată, a fost înregistrat la Direcția Națională Anticorupție la data de 24 aprilie 2013, înainte de numirea mea în funcția de procuror șef al DNA.

Atât la data înregistrării dosarului la DNA, cât și pe durata instrumentării acestuia, nu am cunoscut personal și nu am discutat cu nicio persoană din conducerea sau cu angajați/ foști angajați ai companiei care este parte vătămată în dosar.

Rechizitoriul nu a fost confirmat de procurorul șef al DNA, ci de procurorul șef al Secției pentru combaterea corupției.

Simpla împrejurare că, de-a lungul timpului, am avut relații personale cu persoane angajate la o societate comercială nu poate să afecteze imparțialitatea sau legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA.

Orice fel de atacuri defăimătoare la adresa mea, inclusiv a vieții mele personale, vor impune un demers ferm, prin folosirea căilor legale’, a transmis șefa DNA.

UPDATE După replica dată de Laura Codruța Kovesi, Mircea Badea a anunțat, tot pe blog, că o dă în judecată pe șefa DNA „pentru calomnie”.

„Sunt sătul de amenințările acestei dudui etern numită la instituțiile de forță. Nu mă impresionează nici SRI, nici DNA, nici pușcăriile lor. Tupeul duduii este insuportabil. O dau în judecată pentru calomnie! Poate o să am noroc și o să dau peste un judecător în afara “câmpului tactic” al SRI”, a scris Badea pe blog.

Badea, în emisiunea sa de la Antena 3

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.