Un nou incident pe un aeroport din Rusia

O coliziune minoră între un avion aparţinând companiei aeriene ruse Ural Airlines şi un vehicul de transport de bagaje a avut loc vineri pe aeroportul de la Ekaterinburg, în vestul Rusiei, transmite agenţia rusă Tass.

„Serviciile tehnice ale aeroportului şi companiei au verificat aeronava. Nu au depistat avarii care să ameninţe securitatea zborului”, a declarat directorul pentru comunicare al Aeroportului Kolţovo de la Ekaterinburg, Dmitri Tiuştin.

Potrivit agenției citate, la bordul avionului nu se afla niciun pasager. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Incidentul vine la două zile după ce preşedintele-director general al grupului petrolier francez Total, Christophe de Margerie, a decedat luni seara după o coliziune între avionul la bordul căruia se afla şi un utilaj de deszăpezire, pe aeroportul Vnukovo. În acel accident au murit și doi piloţi şi o însoţitoare de bord.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.