Un nou italian căutat în ţara sa a fost arestat în Romania

Un cetăţean italian căutat în ţara sa pentru mai multe infracţiuni, între care trafic de stupefiante, a fost prins încercând să iasă din ţară prin Vama Turnu , unde a prezentat un document de identitate falsificat, suspectul urmând să fie extrădat, conform Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia de Frontieră Arad, cetăţeanul italian, în vârstă de 36 de ani, se afla într-un autocar, iar la controlul de frontieră din Vama Turnu el a prezentat un document de identitate falsificat.

„Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni privind autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care a fost făcută o verificare amănunţită, ocazie cu care s-a constat că documentul este falsificat”, manţionează sursa citată.

În urma verificării identităţii bărbatului, s-a stabilit că acesta se numeşte Michele Martino S., pe numele său existând un mandat de arestare emis în Italia. Suspectul este căutat în ţara sa pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, precum trafic cu bunuri, furt, trafic de stupefiante şi vătămare corporală.

Italianul este cercetat în România pentru fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, el fiind predat Poliţiei judeţene în vederea extrădării.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.