Un tată îndurerat îi scrie lui Putin: Mulțumesc că mi-ați ucis singura fiică!

Rămas fără singurul copil, după ce fiica sa, în vârstă de 17 ani, a pierit în urma accidentului aviatic de săptămâna trecută, acesta îi scrie o scrisoare emoționantă președintelui rus, informeaza The Telegraph.

Olandezul Hans de Borst îi vorbește lui Vladimir Putin despre planurile de viitor ale fetei care nu se vor mai împlini niciodată.
Adolescenta pleca în vacanță în Malaysia împreună cu mama, fratele și tatăl vitreg.
Scrisoarea semnată de olandez „Hans de Borst a devenit virală pe internet.

„Domnule Putin,

Multe mulţumiri liderilor separatişti care mi-au ucis unicul şi dragul meu copil, Elsemiek. Elsemiek trebuia să dea anul viitor examenul de bacalaureat alături de cele mai bune prietene ale ei Julia şi Marina. Elsemiek învăţa bine la şcoală. Voia ca după liceu să meargă la TU Delft să studieze ingineria şi de abia aştepta să intre la facultate. Acum nu mai există! Avionul în care era a fost doborât într-o ţară străină, unde se desfăşoară un război. Domnilor numiţi mai sus, sper că sunteţi mândri că aţi inclus-o şi pe ea în războiul vostru – pe ea şi viaţă ei scurtă. Sper că va puteţi uită în oglindă după ceea ce aţi făcut!

Cu sinceritate,
Tatăl lui Elsemiek, Hans de Borst, a cărui viaţă este ruinată de tine, Monstrule!”, a scris tatăl.

Un avion malaezian s-a prăbuşit joi în estul Ucrainei, în apropierea graniţei cu Rusia, iar 298 de persoane și-au pierdut viața în urma tragediei.
Avionul Boeing 777 decolase de la Amsterdam cu destinaţia Kuala Lumpur.

Avionul a fost doborat de o rachetă, atribuită de occidentali separatiștilor pro-rusi. Dintre cele 298 de persoane, 193 erau cetățeni olandezi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.