Un trio de succes în filmul „Octav”

Andi Vasluianu joacă alături de Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în filmul „Octav”, oferind publicului, prin intermediul personajelor lor, o șansă în plus de a se identifica cu povestea din spatele filmului și cu țesăturile umane care o creează, potrivit unui comunicat remis redacției.

Andi Vasluianu îl interpretează în filmul „Octav” pe Marcel, fiul lui Spiridon (Victor Rebengiuc), prietenul din copilărie a lui Octav (Marcel Iureș), iar prin rolul său pune în valoare prietenia veche a personajelor interpretate de Iureș și Rebengiuc.

Filmul „Octav” nu este prima întâlnire cinematografică a lui Andi Vasluianu cu cei doi mari actori din distribuție. În anul 2008, tânărul actor juca alături de Marcel Iureș în filmul „Călătoria lui Gruber”, regizat de Radu Gabrea. În sfera teatrului acesta încă joacă cu Marcel Iureș în spectacolul „Vanilla Skype”, al Teatrului Act. Alături de Victor Rebengiuc, Andi a apărut în „Contra timp”, film regizat de Jesús del Cerro, „Cu Lapte Fără Zahar” și serialul „Deschide ochii”. Ambele experiențe artistice au însemnat un început pentru construcția acestui trio de succes: Andi Vasluianu, Marcel Iureș și Victor Rebengiuc, care și-a propus prin jocul actoricesc din „Octav” să înfățiseze publicului o poveste încărcată de emoție și complexitate, din perspectivă umană.

“Mi-a plăcut să lucrez cu Serge Celebidachi, care este excepțional, atât ca om cât și ca regizor. Pentru mine contează amândouă. Serge este un căutator real, care caută permanent să înțeleagă cum stau lucrurile. Aici, rolul meu a fost mic cu o importanță minoră în economia filmului. A fost o onoare pentru mine să lucrez cu Marcel Iureș și Victor Rebengiuc și mă înclin în fața lor. Am o gramadă de învățat de la ei. Am avut norocul să-i întâlnesc pe amândoi în același loc”, a declarat Andi Vasluianu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.