Unde este plecat Victor Ponta şi pe cine apreciază el

Victor Ponta se află de două zile la mii de km de România. Fostul premier nu a făcut publică deplasarea sa. De ce PSD nu a dat nimic publicităţii ?

Pe Facebook nu ne spune unde este

Victor Ponta a reuşit şi miercuri să facă “agenda” presei, printr-o postare pe facebook unde a dat o replică la un articol al jurnalistului Dan Tapalagă. Ce nu ştim, este dacă Victor Ponta cu mâna lui a scris postarea, sau aceasta este opera „echipei VVP”, pe care o utilizează încă din perioada campaniei electorale pentru prezidenţiale. De ce spunem că nu ştim cine a scris postarea? Pentru că era cam dificil pentru titularul paginii de facebook să scrie ceva, deoarece el este foarte ocupat, undeva la mii de km de România. Unde şi de ce a plecat Victor Ponta, nu apare pe facebook. Şi nu ne spun nici site-urile „specializate” în ştiri date „pe surse”. Pentru că nu dă bine, cel puţin acum, în campanie electorală, când a fost/este utilizat ca locomotivă.

Ponta este la o acţiune a CC al PCC

Fostul premier al României se află în China, la un forum organizat de Comitetul Central (secţia de relaţii internaţionale) al Partidului Comunist Chinez. Informaţia a apărut pe Romanian.cri.cn. Manifestarea a început pe 17 mai şi se termină pe 19 mai, şi la ea participă lideri şi reprezentanţi ai peste 30 de partide din 24 de ţări europene. Conform site-ului mai sus citat, „participanţii vor avea, în 19 mai, un dialog privind colaborarea în cadrul proiectului <>, ce va avea loc în oraşul Zhengzhou, reşedinţa provinciei Henan din centrul Chinei”. Adică specialitatea fostului premier, prezent în ţară la inaugurări de centuri şi autostrăzi, chiar dacă unele s-au surpat la puţin timp după tăierea panglicilor. (Ştirea integrală aici)Dintr-o altă ştire, affăm că Victor Ponta apreciază realizările PCC.

În ce calitate s-a dus Ponta în China?

Am verificat pe site-ul Camerei Deputaţilor, şa şedinţele Biroului Permanent, secţiunea relaţii externe. Nu apare niciun document privind o eventuală plecare în China a lui Victor Ponta în calitate de deputat. Pe site-ul PSD, nu apare nimic în acest sens şi nici vreun comunicat oficial în acest sens nu a fost remis presei. Este posibil ca Ponta să se fi dus pe linia fundaţiei pe care a înfiinţat-o, numai că oficialii chinezi vorbesc de reprezentanţi ai partidelor. De ce ascunde PSD deplasarea?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.