Unele ministere au scos posturi la concurs în această lună. Vezi aici lista posturilor vacante!

 Cele mai mari şanse de angajare sunt în cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor, care are 27 de posturi vacante.

Dacă aţi renunţat deja la ideea să vă angajaţi la stat, e bine să ştiţi că mai există ministere şi instituţii din subordinea acestora care mai scot posturi la concurs în acest an. Asta, chiar dacă autorităţile au anunţat că în 2010, numărul salariaţilor urmează să scadă. Este suficient să intraţi pe site-urile ministerelor, la secţiunea cariere.

Ministerul Agriculturii anunţă că angajează, temporar consilier asistent la Agenţia Naţională Fitosanitară şi un consilier superior la Direcţia de evaluare şi prognoză a producţiei agricole. Ambele concursuri sunt programate pentru această lună.

Vezi mai mult pe: Realitatea.Net

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.