Uniunea Națională a Judecătorilor, lovitură pentru „frăția” CSM

Iată comentariile la articolul Cerere a Uniunii Naționale a Judecătorilor, admisă – Lovitură pentru „frăția” CSM publicat în cotidianul.ro:

miscrit

desfiintati csm nu reprezinta competenta, profesionalismul si forta magistratilor! s-au compromis prin party priuri politice, chefuri, indecenta, lipsa de experienta si profesionalism a la danilet, oana, alina la honk kong, obedienta ! societatea civila sa fie reprezentata, nu de acoperiti si proptele politice, ci de rectori sau decani , -membrii csm alesi de catre cele 16 curti de apel, plus presedintele ICCJ si avocatul poporului. ajunge su absolventii de la invatamantul privat, o castrofa dpdv profesional, ce tainuiesc si favorizeaza pe cei reclamati din parchete si instante, demolatori ai statului de drept ce obstructioneaza justitia, tegiverseaza cu nesimtire, aroganta si incompetenta crasa , infantilism!dosare si plangerile oamenilor si calca drepturile romanilor in picioare. multi dintre procurori sunt asemenea militienilor din anii 50, iar judecatorii =absoventii de particulare, etc. dau sentinte dupa ureche.statutul magistratilor trebuie modificat din temelii sa nu-i mai faca deasupra legii si sa raspunda penal, material si profesional, iar la 3 decizii infirmate , casate sa fie demisi din sistem sau mutati la cornetu, deta, fairei, valeni, odorhei, gherla!!!stagiatura 3 ani, nu dictatura functiilor!sa mai spunem cazurile de coruptie??

Misu

In justitie ca peste tot sunt si uscaturi, in nici un caz nu actioneaza la comanda politica. Este institutia care este total independenta de politic. Vad ca manipularea a prins radacini de vrei ca CSM sa intre din nou in sfera politicului. Rectorii universitatilor sunt partizani politic si oricine din afara justitiei. Justitia este singura putere in stat care si-a creat anticorpi si chiar functioneaza. Nu acelasi lucru se poate spune de parlament si guvern. Unde politicul isi baga coada, dispare morala, apare hotia, coruptia, traficul de influenta si acordarea de favoruri personale. Cel mai clar exemplu este a lui Bombonel al bombonicii. Condamnat penal, mentinut in functie in ciuda criteriilor de integritate. In Absurdistan parlamentarii sunt penali, in CSM sunt penali, in guvern sunt penali, sunt condusi numai de penali.

golan

Parca s-a schimbat ceva la C.C.R.,ca nu mai asculta asa tare ordinul Binomului,cu toata experienta T.Grebl.

Vigilentul

Bravo, Curte de Apel! Cât despre cum sunt batjocuriţi judecătorii de înşişi reprezentanţii lor în CSM au AFLAT toţi colegii lor din Europa, iar faptul că acest for de conducere slujeşte interese de gaşcă, ilegale, mafiote sau la ordin este atât de grav că termină bunul mers al Ţării! Sper, şi sperăm, ca fiecare în parte, pt. cum a batjocurit colegii, să plătească după ce vor fi scoşi din mandate! Ruşine, CSM actual! Nu te lăsa, UNJR şi ceilalţi!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.