UNPR înghite ce a mai rămas din partidul OTV

Liderul UNPR Gabriel Oprea a anunțat luni dimineață fuziunea prin absorbție cu PPDD, partidul fondat de Dan Diaconescu.

”Astăzi vreau să anunț că am încheiat o fuziune prin absorbție a PPDD-ului. UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al ușilor deschise. Toți cei care doresc să facă politică în interes național și al patriotismului sunt bineveniți în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta. A venit ca un lucru firesc. Aceștia și-au exprimat de-a lungul timpului intenția de a veni la noi. Îi cunosc foarte bine pe noii noștri colegi, sunt oameni care au primit voturi din partea oamenilor. Nu au existat discuții despre funcții. Sunt oameni serioși. Vrem să devină unul din marile proiecte politice ale României. Până anul viitor vrem să avem 1 milion de membri de partid”, a declarat Gabriel Oprea la sediul UNPR.

Fuziunea cu partidul lui Dan Diaconescu are loc după ce UNPR a racolat după alegerile din 2012 zeci de parlamentari de la această formațiune.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.