×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 08:15
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Următorul selecţioner al României s-a înţeles cu FRF

Cosmin Contra (41 de ani) va fi următorul selecţioner al României, după ce a discutat cu şefii FRF şi a ajuns deja la un acord pentru preluarea naţionalei României. Contractul lui Christoph Daum va fi reziliat în cel mai scurt timp, iar plecarea neamţului va fi anunţată oficial, scrie ProSport.

Conducătorii fotbalului românesc au negociat întâi cu Dan Petrescu, dar, cum propunerea CFR-ului a fost ca "Bursucul" să antreneze în paralel naţionala şi echipa din Gruia, discuţiile au picat şi, imediat, a fost abordată a doua pistă, Cosmin Contra. "Guriţă" a acceptat imediat oferta federalilor şi va sta pe banca echipei naţionale la ultimele meciuri din preliminarii, cu Kazahstan şi Danemarca, având ca obiectiv calificarea la EURO 2020, relatează ProSport.

Contra se va despărţi de Dinamo pe cale amiabilă, având în contract o clauză care să-i permită acest lucru, şi ar vrea să-şi încheie conturile cu gruparea din Ştefan cel Mare înainte de meciul cu CS U Craiova (sâmbătă, 20:30), urmând ca înlocuitorul său să fie ales dintre Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu.

Aflat, alături de Dan Petrescu şi Gică Hagi, printre cei trei antrenori care au primit votul favorabil din partea Comisiei Tehnice a FRF, Contra şi-a început cariera de antrenor la Poli Timişoara, apoi a stat pe banca lui Fuenlabrada, înainte să cunoască gloria la Petrolul Ploieşti. Au urmat, de atunci, aventuri nereuşite la Getafe, Guangzhou R&F, în China, şi la Alcorcon, iar din returul sezonului trecut se află pe banca lui Dinamo, pe care a reuşit s-o ducă în play-off şi s-o transforme într-o pretendentă la titlu.


Stelian CorneaPublicat Miercuri, 13 septembrie 2017
10222
 | 1
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Dragos
0
Eu il desemnam chiar pe burleanu pt aceste 2 meciuri... Contra scapa de Dinamo, dar va fi extrem extrem de greu sa faca ceva durabil la nationala...in mandatul actualei conduceri FRF...
Publicat Vineri, 15 septembrie 2017
+Răspunde
atent
+2
din lac in putz...evident ca mai bun era Popa! Contra e bun doar alaturi de Mutu ! amandoi fac mult praf !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
moser
+3
alta solutie in drum catre niciunde..si peste nu stiu cati ani ..ne vom confrunta cu aceleasi probleme deoarece slaba valoare a jucatorilor..sta la baza esecurilor nu lipsa de valoare ba antrenorilor..cat despre acestia ..seara trecuta am ascultat o analiza edificatoare facuta ....imi scapa numele ..dar merita ascultata deoarece are valoare literara inclusiv..
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
De ce urăşte PSD-ul ziarele?
Publicat acum 13 ore şi 24 minute
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 20 ore şi 45 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 18 ore şi 16 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 12 ore şi 24 minute