×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 26 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 20:48
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
USR face congres

Conducerea Uniunii Salvaţi România va organiza un congres extraordinar al formaţiunii, pentru alegerea unui nou preşedinte, la începutul lunii octombrie, însă nicio candidatură nu a fost anunţată până în prezent, a spus joi deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

Fostul preşedinte Nicuşor Dan este în continuare "curtat" de conducerea USR. "USR este deschis oricărui cetăţean din România, deci cu atât mai mult fondatorului. Deci este numai decizia dânsului", a spus deputatul Moşteanu.

Până în prezent, nu a fost anunţată nicio candidatură pentru şefia partidului. Formaţiunea va stabili un calendar de depunere a candidaturilor, iar în următoarele săptămâni ar urma să se prefigureze şi numele care vor intra în cursă.

"Calendarul va fi decis de către organizatori, până la ce dată se depun candidaturile şi aşa mai departe. Este devreme acum să vorbim de candidaturi. Probabil în următoarele două săptămâni se vor clarifica nişte poziţii", a declarat deputatul Moşteanu.

Deocamdată însă, USR trebuie să identifice locul unde va avea loc congresul. Tot pe bază de candidaturi. Organizaţiile judeţene care vor să fie organizatoare se pot înscrie în cursă până luni.

"Congresul extraordinar pentru alegerea unui nou preşedinte al Uniunii Salvaţi România se va desfăşura în luna octombrie, între 1 şi 15 octombrie. Data exactă va fi hotărâtă de către filiala organizatoare, în funcţie de capacităţile de cazare şi organizare din zona în care se va organiza congresul. Până lunea viitoare se depun candidaturile pentru organizarea congresului", a mai spus Moşteanu.

Paul DumitrescuPublicat Joi, 17 august 2017
561
 | 0
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Radu Humor
+5
Aoleuuu ! Face şi comgres ? Credeam că doar la oliţă ?
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Dragos
+5
Pt linx: asa este...totusi vezi cati tfl-isti spalati pe cap le canta astora in struna!? Sunt de 10 luni in parlament...degeaba ! Nici o initiativa, nimic ! Sunt trantorii natiunii pe banii nostrii , cu pretentii de dandy ...!
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Dragos
+6
Asa si!?
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
linx
+8
Uitati-va la niste caraghiosi !!! acesta este un partid serios ? Tara piere si baba se piaptana !! Cat despre Nicusor un mare clown , un personaj hilar nu intelegi nimic din ce vrea se comporta ca o cocota alintata , in realitate un incompetent, nu are nici un rezultat in vreo profesie !!!
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum o oră şi 5 minute