V-aţi bătut joc, domnule Iordănescu!

V-aţi bătut joc de cei 20.000 de suporteri prezenţi pe stadionul „Parc de Princes”.

V-aţi bătut joc de milioanele de români aflaţi acasă şi care aşteptau o evoluţie cel puţin la fel de bună ca cea din meciul cu Franţa.

V-aţi bătut joc de Tătăruşanu, care nu poate să apere la infinit toate mingile şutate de o echipă care ajungea prea repede la poarta noastră. O echipă, care, atenţie, s-a chinuit cu Albania, o formaţie modestă şi care din minutul 37 a jucat în 10 oameni.

V-aţi bătut joc de apărătorii României, care nu pot scoate la nesfârşit centrările echipei adverse şi care nu pot ţine în marcaj un jucător timp 90 de minute.

V-aţi bătut joc de Nicuşor Stanciu, un fotbalist de creaţie pe care aţi considerat că trebuie să-l ţineţi pe tuşă, în ciuda faptului că s-a descurcat onorabil în meciul cu Franţa. A, n-a construit în meciul cu echipa gazdă? Dar, cine ar fi putut să o facă din actuala Naţională a României? Budescu pe care l-aţi lăsat acasă, pe motiv că e legitimat în China. Dar atunci când a salvat calificarea Naţionalei a fost bun?

V-aţi bătut joc de Denis Alibec, un atacant strălucitor. A demonstra-o în campionat. Fumatul dăunează grav sănătăţii, nu fotbalului, domnule Iordănescu! Mai bine un fotbalist care fumează, pasează şi şutează, decât unul care nu fumează, dar care nu ştie cu mingea.

V-aţi bătut joc de Florin Andone, căruia îi tot băgaţi în cap că este fotbalist. Este, dar unul de liga a doua spaniolă. A demonstrat-o cu vârf şi îndesat în meciul cu Franţa.

Aţi fost un mare fotbalist, domnule Iordănescu, şi un mare antrenor. Dar aţi îmbătrânit. Şi aţi îmbătrânit urât. De vină trebuie să fie stagiul dumneavoastră la UNPR. Acolo aţi învăţat să staţi la pomană şi să vă rugaţi să vă pice ceva.

V-aţi bătut joc de atâţia oameni şi ar trebui să vă fie ruşine, domnule Iordănescu!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.