Valeriu Zgonea îi face concurenţă lui Pinocchio

Preşedintele Camerei Deputaţilor s-a lăudat pe pagina sa de Facebook cu realizările zilei de 20 mai 2015. Nu la fel stau lucrurile pe pagina Camerei Deputaţilor.


Zgonea spune că a reuşit dublarea alocaţiilor pentru copii

Pe pagina sa de Facebook, preşedintele Camerei Deputaţilor face un bilanţ al Camerei Deputaţilor pe ziua de 20 mai. Astăzi, la 25 de ani de la primele alegeri libere din Romania, în Camera Deputaților, am reusit dublarea alocațiilor pentru copii și am oprit defrișările ilegale prin promovarea Codul silvic. În plus, cauza românilor de bună credință care au fost sufocați de ratele la bănci se va reflecta o data cu votul dat astazi Legii insolvenței persoanelor fizice. Sunt măsuri drepte și necesare care demonstrează încă o dată că actuala majoritate servește deopotrivă interesul public și interesul național. Spre deosebire de ipocrizia celor din opoziție care ne dau lecții acum despre cum ar trebui să guvernăm după ce ani de zile au tăiat salarii și pensii și și-au bătut joc de banul public, noi am preferat să le demonstrăm cetățenilor prin fapte concrete că ne pasă de viitorul lor și al familiilor lor”.

Zgonea vs Zgonea

După cum se poate vedea chiar la începutul postării, Zgonea spune am reuşit dublarea alocaţiilor”. Din exprimare reiese că au existat şi forţe sau persoane care s-au opus. Da, este adevărat. Au existat deputaţi care s-au opus. Printre aceştia, 71 (din 79 prezenţi) de deputaţi PSD, printre care şi Valeriu Zgonea. Cum a votat Valeriu Zgonea şi colegii săi, se poate afla fără echivoc pe site-ul Camerei Deputaţilor, accesând secţiunea „vot electronic” aicihttp://www.cdep.ro/pls/steno/evot.nominal?idv=12935&ord=2


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.