„Vampirul” Suarez debutează la Barca chiar în El Clasico

Sâmbătă 25 octombrie, de la ora 19.00 (ora României) se desfăşoară pe „Santiago Bernabeu” cel de-al 261-lea El Clasico din istorie (al 169-lea din „Primera”). Întreaga planetă aşteaptă acest meci, care este mult deosebit de celelalte. Este de aşteptat debutul lui Luis Suarez la FC Barcelona, căruia îi expiră vineri suspendarea dictată de FIFA pentru gestul făcut în timpul meciului Uruguay-Italia, când l-a muşcat pe Chiellini. Nu se ştie încă dacă Suarez va fi aruncat în luptă din primul minut, sau va intra pe parcursul jocului. Un lucru este cert, de sâmbătă 25 octombrie, FC Barcelona va avea cea mai celebră tripletă din istoria fotbalului: Suarez-Messi-Neymar, adică cei mai buni fotbalişti ai momentului din Uruguay, Argentina şi Brazilia. În plus, cei trei îl au în spate pe Inieste, unul dintre primii 5 jucători ai Europei. Tripleta lui FC Barcelona o depăşeşte pe cea a Realului care a făcut furori la sfârşitul anilor ’50, Puskas-Di Stefano-Gento.

Sâmbătă dimineaţa, cotidianul.ro va publica o amplă avanpremieră a meciului Real Madrid-FC Barcelona şi un amplu istoric al El Clasico.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.