Vând Dacioara ca vioara

Avantaje:

1. E mai ieftină decat Samsung Galaxy S5 la Emag.

2. Are patru roți. De două ori mai multe, decât o bicicletă oareacare, sau decât un Ducati Monster.

3. Din cauză ca are patru roți, e foarte stabil, deci dacă lași acolo nu cade peste ca un manelist beat.

4. Are consum modest. Habar n-am despre condusul economic, dar am mers la 580 km cu 26 litri, cu două persoane și portbagaj plin. (Pentru cei care nu au facultate de matematica sau calculator de buzunar, aceasta inseamna ca aprox 4.5 litri la suta de kilometri).

5. Arata exact așa, ca si cum o mașină desenată de un copil de 4 ani, deci daca ai un copil de patru ani (plus-minus 5) nici nu trebuie să explici, ca e o mașină.

6. Nu trebuie să-ți faci griji din cauza amenzilor de viteză pe autostradă, că nu merge mai repede decât 130.

7. Spre deosebire de un BMW, nu trebuie să renunți la mașină din cauză că o rudă sau un prieten face un videoclip de manele si are nevoie de o masină superfaină.

8. Spre deosebire de oricare mașină scumpa: daca o domnisoara urcă in mașină, înseamnă că te iubește pentru personalitatea ta și nu pentru că ai o mașină scumpă.

9. Spre deosebire de oricare mașină tunată: aceasta nu necesita nici un fel de tuning optic sau de funcționalitate, fiindca n-o să arata niciodata atat de frumos, decât în momentul când iese din spălătorie.

10. Are portbagaj extraordinar de mare, cu scaune pliate. Încape căruciorul pentru copii, o bicicletă, masa si scaune pentru camping, bere si tija de pescuit.

11. Are 58 de cai putere. De vre-o patru-cinci ani știm, ca viata e destul de frumoasă si cu șase cai frumosi. Oricum avem drumuri atat de naspa, ca nici avionul nu zboară drept peste ele. Din Bucuresti până în Cluj Napoca faci cu aceasta in jur de 6 ore 30 de minute. Cu o mașină de 10.000 Euro faci in 4 ore (si prinzi câteva amenzi de 700 de Ron). Dacă crezi că diferența de timp merită diferența de preț, (adică vrei sa platesti 8400 eur pentru 2 ore salvate) atunci această mașină nu e pentru tine.

12. Garantat ai o viata mai lungă. Mergi mai lent = ajungi mai departe. Poate că cineva te asteaptă si pe tine acasa, si daca faci manevre stupide, poate că nu mai ajungi acasă.

13. A fost inmatriculată in Romania dar a fost folosită in Germania, deci functionează ca si un ceas elvețian. Nu a avut nici un accident, nu are urme de uzură, nu necesită nici o investiție majoră.

14. E albă. Nu atrage atât de tare nici razele soarelui, nici atenția.

15. Are patru uși pentru patru persoane, deci n-o să fie problema cine să stea lângă ușă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.