Vanghelie: Sebastian Ghiţă îi creează probleme lui Ponta

UPDATE Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, la finalul şedinţei BPN al PSD, că el crede în continuare că deputatul Sebastian Ghiţă “îi creează probleme” lui Victor Ponta şi că el îşi menţine “problema” vizavi de patronul România TV.
“Eu m-am autosuspendat. Nu am nicio problemă. Am spus că îmi cer şi scuze că a fost invocat numele preşedintelui (Victor Ponta, n.r.). A fost o scăpare firească, la nervi. Dar îmi menţin problema vizavi de domnul Ghiţă”, a spus Vanghelie, după ce BPN a decis suspendarea sa din toate funcţiile deţinute în partid.

“Şi nu am nicio problemă. Am spus că, dacă asta este problema, mă suspend până când va fi primul CEx, că nu cred că e o problemă. Funcţia mea, şi am spus întotdeauna, se numeşte Marian Vanghelie. Eu nu am probleme cu funcţiile”, a adăugat Vanghelie.

El a spus că i-a explicat lui Ponta faptul că de două luni este urmărit de trei, patru, cinci maşini. “Înseamnă că cineva are şi bani foarte mulţi dacă mă urmăresc de două luni de zile pe mine şi pe toţi membrii familiei. De ce? Nu ştiu”, a arătat Vanghelie.

Anterior, întrebat, înaintea şedinţei conducerii PSD, despre conflictul pe care l-a avut cu o echipă de paparazzi, Marian Vanghelie a spus că persoanele respective îl urmăreau pentru a-l şantaja.

„Eu cred că dacă în România faci ceva ilegal, eu cred că dacă cineva se ocupă a te urmări pentru a fi şantajat pentru a face anumite lucruri, în afară de instituţiile abilitate, eu cred că trebuie arestaţi. Ne e nimic ilegal. Am spus un lucru normal”, a declarat, marţi, Vanghelie, întrebat despre faptul că a agresat verbal o echipă de paparazzi.

Edilul sectorul 5 a negat că i-ar fi înjurat pe Sebastian Ghiță şi Victor Ponta: „Nu, nu, acolo nu aţi înţeles bine. Nu îl înjuram pe domnul Ponta. «Fir-aţi ai dracu voi» golanii ăştia, golanii ăia….”.

„Ca să lămurim, dacă cineva face ceva ilegal, eu cred că în următoarea perioadă instituţiile abilitate o să găsească şi firmele care urmăresc oamenii politici pentru diverse şantaje în România. Nu erau jurnalişti, vă rog eu să verificaţi”, a mai susţinut Vanghelie.

La afirmaţia unui reporter care a susţinut că persoanele din maşină erau paparazzi care lucrează pentru emisiunea „Wowbiz” (Kanal D – n.r.), Marian Vanghelie a negat, oferind date privind firma care deţine maşina în care s-au aflat aceştia.

„Nu sunt colegi de-ai dumneavoastră de la Wowbizz, este o firmă din Voluntari. Maşina este o firmă din Strada Maxim Gorki, nr. 14 din Voluntari, judeţul Ilfov, punct de lucru Bulevardul Mircea Eliade nr. 18 (…). Această firmă se ocupă cu alte lucruri, nu se ocupă cu … nu au oameni care să se ocupe de presă… transferuri, servicii de transfer aeroport cu acoperire naţională, servicii închiriere şoferi personali… Iar firma cu care colaboraţi dumneavoastră, daţi-le pozele pentru români, să îi vadă pe acei oameni care se ocupă… cum arătau”, a subliniat primarul Sectorului 5.

Întrebat despre faptul că i-a ameninţat cu bătaia pe paparazzi, Vanghelie a spus: „Dacă îi vedeaţi pe aceşti paparazzi de doi metri, tunşi scurt, cred că dvs. fugeaţi. I-am ameninţat verbal”.

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a fost înregistrat în timp ce înjura paparazzi la pachet cu Victor Ponta și Sebastian Ghiță, colegii săi de partid.

Vanghelie, filmat la un restaurant de lux, împreună cu Oana Niculescu Mizil şi cu soţii Geoană, s-a enervat pe paparazzi și a început să-i înjure și amenințe ca la ușa cortului după ce a părăsit localul, adresându-se acestora astfel: „Fu..vă morții-n gură cu GHIȚĂ și cu PONTA al vostru!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.