Vanghelie: F… morții-n gură cu Ghiță și cu Ponta al vostru!

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a fost înregistrat în timp ce înjura paparazzi la pachet cu Victor Ponta și Sebastian Ghiță, colegii săi de partid.

Vanghelie, filmat la un restaurant de lux, împreună cu Oana Niculescu Mizil şi cu soţii Geoană, s-a enervat pe paparazzi și a început să-i înjure și amenințe ca la ușa cortului după ce a părăsit localul, adresându-se acestora astfel: „Fu..vă morții-n gură cu GHIȚĂ și cu PONTA al vostru!”.

Dialog paparazzi – Marian Vanghelie – înregistrare realizată de wowbiz.ro:

Marian Vanghelie: Ce e, mă, de ce ne urmăriți?

Paparazzi: Bună seara. Cine vă urmărește? Nu v-am urmărit.

Marian Vanghelie.: De ce ne urmăriți, mă? Băă, îl arestăm pe Ghiță?!!, Bă, f…ti m..tii m..ii!? Îl arestăm pe Ghiță, mă? Fu..vă morții-n gură cu GHIȚĂ și cu PONTA al vostru! Băă, știi ce să.. ‘m…îți rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ți spun: că am șapte mașini pe voi acum, am trimis! Dacă vă mai prind o dată, vă bag în spital!

Paparazzi: Ne scuzați.

Vanghelie: Băă, dă-te dracu-n m..tii m..ii!

Vanghelie s-a năpustit și cu pumnii și cu picioarele pe mașina paparazzilor, încercând să deschidă portiera din dreapta.

VIDEO aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.