Vanghelie: Ponta este obligat să candideze la prezidențiale și să câștige

Victor Ponta este obligat să candideze la prezidențiale și să câștige, a declarat marți primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

„Ponta e obligat să își depună candidatura la prezidențiale. Dacă Ponta nu ajunge să candideze nu văd altă soluție decât Mircea Geoană, dar Ponta e obligat, că e președintele partidului și e obligat să candideze și să și câștige”, a spus Vanghelie cu prilejul prezentării raportului de evaluare al Poliției Locale sector 5.

Vanghelie este de părere că Sorin Oprescu e simpatic, dar reprezintă o altă etapă. „Cred că problema lui Oprescu e că a ajuns primar general și a rămas pe aceleași glume de când era la Spitalul Municipal. Totuși, e vârsta, adică e simpatic, dar e o altă etapă, trebuie să fii dintr-un anumit film. Victor Ponta, Crin Antonescu, Iohannis, Mircea Geoană sunt din filmul acesta și Tăriceanu poate fi din filmul acesta, dar cine îl ia să-l pună?”, a afirmat edilul sectorului 5.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.