Vanghelie s-ar fi plâns de Gabriel Oprea și de „derbedeul” de Ghiță

Marian Vanghelie, vicepreședinte autosuspendat al PSD, s-a plâns marți în ședința de partid că este urmărit, filmat și tracasat non-stop, dând vina pe Gabriel Oprea și Sebastian Ghiță, potrivit portalului stiripesurse.ro.

Conform sursei citate, Vanghelie le-a relatat colegilor că este urmărit non-stop de mașini ale unor firme de securitate ale unor apropiați ai vicepremierului Gabriel Oprea,, ministru de Interne și președinte al UNPR.

De asemenea, primarul Sectorului 5 l-a acuzat de astfel de practici și pe deputatul Sebastian Ghiță, mai precizează sursa citată.

„O să mă bat cu el până la ultima picătură de sânge. Pe derbedeul ăsta nu îl las”, ar fi spus Marian Vanghelie în ședința conducerii social-democraților, lansând în același timp și o avertizare.

„Oprea ne face dosare la toți de aici. Vă face dosare la toți. Vă spun eu că am informații. Să nu ne facem că nu știm că el negociază cu Udrea și cu alții”, ar fi spus Vanghelie.

După ședința PSD, primarul Sectorului 5 le-a declarat jurnaliștilor că el crede în continuare că deputatul PSD Sebastian Ghiţă “îi creează probleme” lui Victor Ponta şi că el îşi menţine “problema” vizavi de patronul România TV.
“Eu m-am autosuspendat. Nu am nicio problemă. Am spus că îmi cer şi scuze că a fost invocat numele preşedintelui (Victor Ponta – n.r.). A fost o scăpare firească, la nervi. Dar îmi menţin problema vizavi de domnul Ghiţă”, a spus Vanghelie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.