Vânt puternic în Capitală, dar şi în şase judeţe

Capitala şi şase judeţe ale ţării intră sub incidenţa unui cod galben de vânt, valabil între orele 14.00- 20.00.

Vor fi afectate Capitala şi judeţele Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Galaţi şi Brăila, unde se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi, la rafală, viteze de 55 – 65 km/h, izolat 75 km/h.

Până la ora 16.00 este valabilă o avertizare cod galben de vânt şi pentru Dobrogea şi Delta Dunării.

De asemenea, până la ora 23.00 este în vigoare o atenţionare cu cod galben de vreme rece şi precipitaţii mixte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.