Vedetă la 10 ani

Filmul „Octav“ marchează debutul Alessiei Tofan pe ecranele de cinema. Fetița, în vârstă de 10 ani, a primit rolul principal feminin, interpretând-o pe Ana, prima iubire din copilărie a personajului principal masculin. Mica actriță a fost descoperita pe Facebook, în urma unei campanii naționale de selectare, iar acum îi dă replica celebrului actor Marcel Iureș, în lung metrajul intitulat „Octav“. Producătorii povestesc că, în căutarea protagonistei filmului au pus la punct o amplă campanie de casting. Aceasta s-a desfășurat la nivel național, timp de opt luni, și promovata pe rețelele de socializare. Potrivit acestora, „interpretarea de excepție a rolului deosebit de complex a reprezentat pentru Alessia un nucleu cu multiple posibilități de expunere a performanței sale actoricești, în mass-media internaționala și națională.“ Deja numele Alessiei a apărut în publicații străine de specialitate, în contextul anunțării începerii filmărilor.

„Alessia are un talent înnăscut. A fost o plăcere să lucrez cu ea, a dat dovadă de un profesionalism rar întâlnit și sunt convins că va avea o carieră extraordinară“, a declarat regizorul filmului, Serge Celebidachi, referitor la colaborarea cu Alessia.

„Octav“ este cel mai nou film al regizorului Serge Ioan Celebidachi, un lungmetraj care ne poate ajuta să ne reamintim cine suntem cu adevărat și să ne facem curaj să ne exploram trecutul. Drama explorează teme universale precum timpul, nostalgia și dragostea. Din distribuția filmului mai fac parte nume importante ale cinematografiei românești, printre care Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale și Maria Obretin. Pelicula va avea lansarea oficiala în cinematografe pe data de 6 octombrie 2017.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Razvana Ancutescu 205 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.