Veste proastă pentru Ioan Becali

Judecătoria Sectorului 4 a respins miercuri cererea de eliberare condiţionată a lui Ioan Becali. Instanţa a mai decis că Becali are dreptul să reitereze cererea de eliberare condiţionată în iunie 2017. Decizia nu este însă definitivă.

Ioan Becali le-a cerut miercuri judecătorilor să îl elibereze condiţionat din închisoare, susţinând că este bolnav şi nu vrea să moară în penitenciar.

Fostul impresar are executat o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor din fotbal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.